- 5,505
- 5,948
- 113
Beyler kayıp bonusu ile attığımızı kurtardık, dağıtım yapamicam kusura bakmayın bu seferlik diğer konuda güzel dağıttık... 👏👏
Sabah suyunda sıkıntı yaratır erkek dayanışmasıBizde dayanisalim abi varsa sorun
tebrikler Daim olsun reisBeyler kayıp bonusu ile attığımızı kurtardık, dağıtım yapamicam kusura bakmayın bu seferlik diğer konuda güzel dağıttık... 👏👏
konuda dağıtım lafı geçmedi takip ettin boş çıktı sansın yokmuş denemeye devam edicez rolling değil konuDost kuponu paylaştığında dağıtım yok deseydin en azından takip etmezdik . Kimse burda cikipta ben keyiften takip ediyorum demesin sen kayıp bonusu ile devam deyince takip ettik
Konuyla alakam yok ama siz rahatsızsiniz. Konu rolling konusu, çıkıp dağıtım yapacağım demesine gerek yok. Adı üstünde rollingBidaha konuyu güzel okuyun adam. Dağıtım ile alakalı bişey demedi sabaha kadar böyle uykunuzdan olursunuz![]()
Konu rolling enişte, başlıkta bile rolling yazıyorkonuda dağıtım lafı geçmedi takip ettin boş çıktı sansın yokmuş denemeye devam edicez rolling değil konu
Daım ola uyuyakalmısımBeyler kayıp bonusu ile attığımızı kurtardık, dağıtım yapamicam kusura bakmayın bu seferlik diğer konuda güzel dağıttık... 👏👏
Kanka ben adamı tanımam etmem adam bana bişey vermedi yorum yapmam için dağıtım yapacak insan konu başında yazıyor zatenKonuyla alakam yok ama siz rahatsızsiniz. Konu rolling konusu, çıkıp dağıtım yapacağım demesine gerek yok. Adı üstünde rolling
Nasıl yazar kanka. Adam rol konusu açmış, dagitimsiz rol konusu mu oluyorKanka ben adamı tanımam etmem adam bana bişey vermedi yorum yapmam için dağıtım yapacak insan konu başında yazıyor zaten