- 8,464
- 3,887
- 113
Nasıl bir yalan ya inandım kankaBen bi ara nca bayanlarda 77 oran yakaladım. Para yoktu salak gibi 25 TL mi ne basmıştım.
Nasıl bir yalan ya inandım kankaBen bi ara nca bayanlarda 77 oran yakaladım. Para yoktu salak gibi 25 TL mi ne basmıştım.
Bol sansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Ekli dosyayı görüntüle 858246
Rahat 10 senedir tanirim g.metini hep ayni pok hic gelisme yok😂😂İyi benim gibi cenabette oynamıyor. Hiçbir bahsim gelmiyor bir türlü.
@fearjr1992 biliyorNasıl bir yalan ya inandım kanka
Ben şahidim dost kuponaNasıl bir yalan ya inandım kanka
G.metin yalan atmazNasıl bir yalan ya inandım kanka
ben yapmıştım o kuponunNasıl bir yalan ya inandım kanka
Aynen o gün 1000 TL falan dağıtmıştim dimi yaBen şahidim dost kupona
Sonra hep düşüse geçtinAynen o gün 1000 TL falan dağıtmıştim dimi ya
Senin 1k Dagitman cennete gideceginin habercisi jr metoAynen o gün 1000 TL falan dağıtmıştim dimi ya
Golcü Metin top toplayıcı çıktı Kadir babaRahat 10 senedir tanirim g.metini hep ayni pok hic gelisme yok😂😂
EvetAynen o gün 1000 TL falan dağıtmıştim dimi ya
Bak iste bu yalan😂😂Aynen o gün 1000 TL falan dağıtmıştim dimi ya
Iyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂Golcü Metin top toplayıcı çıktı Kadir baba
😂 😂 😂 😂Iyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂
O eskiden di artık 500-1k ödüller bile atıyorumIyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂
Ocak Şubat aylarında gelseydin 90 TL yi 154k yapmıştım cukkani alırdınIyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂
Yaw bak gene bozduracan agzimi burda beni tanimiyolar sonra ayip olacakO eskiden di artık 500-1k ödüller bile atıyorum
Bak onu yaparsin inanirimOcak Şubat aylarında gelseydin 90 TL yi 154k yapmıştım cukkani alırdın![]()