Sebep neymiş niye sildikiBoşuna üye olma vallahi silyor bakiyeyi engellyolar
kardeşim 3 5 onun bunun çocuğu kurmuş siteyi sebep mebep yok parayı sildi yazdım kontrol edyorum dedi tamm dedim ikinci mesajı yaşamadan engellediSebep neymiş niye sildiki
Geçmiş olsun kardeşim sponsor buraya zaten moda yaz iyi kötü haleder ne desek boşkardeşim 3 5 onun bunun çocuğu kurmuş siteyi sebep mebep yok parayı sildi yazdım kontrol edyorum dedi tamm dedim ikinci mesajı yaşamadan engelledi
Ne aypisi kardeşim benim hiç hesabım yokki aypi desin aypi filan demedi saten direk sildi 2 dakka bile geçmeden ne mesaj var ne bişey yoollu belliki site vatsaptan bağlandım ordaki kadın resmi var ama erkek daha ne diyeyim Allah belasını versinYav bi sor zaten silinmiş Bahanesi büyük bir ihtimale ip den doalyi bahane edip silmistir
Bı resim at kardeşim bı görelim herkes görsün çektiğin parayi2500 TL çektim teşekkürler @Beygirbet Destek @Daimon
Yanlış anlama ama bı görelim millet boşuna üye olup sinir olmasın paylaş herkes gorsunBı resim at kardeşim bı görelim herkes görsün çektiğin parayi
Buyur reisBı resim at kardeşim bı görelim herkes görsün çektiğin parayi
Hayrli olsunBuyur reis
Hangi oyunda yaptın kardesimSacma bir oyunda 10k oldu bakalim odeyecekler mi
Nasıl üye oldunuz kod gelmiyorCekim odeme asamasinda benimde gelirse paylasirim beyler
Hungry WolfHangi oyunda yaptın kardesim
21.30da uye oldum ben direkt geldi sms bilmiyorumNasıl üye oldunuz kod gelmiyor
ÖdendiBuyur reis
Ben senden 10dakika önce çekim talebi verdim bizim ki ödenmedi halaÖdendi