Konu açıp muhabbeti uzatmayayım buraya yazayım dedim az içimi dökeyim biz kumarbazlara 1 aydır sürekli 100 80 bin arası çekimler yaptım ama bu al ver şeklinde bi siteden alıp diğerine ver diğerinden al diğerine ver şeklinde ve bugün 1 ay emeğin karşılığı maaşı tekrardan verince ilk defa böyle bir soğuma tiksinme geldi dün 60 bin holide yapıp çekmedim kaybettim bugün maaşı attım slotine 5 lira bile yükselmeden battım seviye atlama bonusu verdiler 20k 160 bin çevrim istediler 20kyı 150 binlere kadar çıkardım çevrim de 112 bin falandı yani 48 bin eksik kalmıştı 48 bini 3 maç min 1.50 orandan yapıp kalan 102 bini veya kupon gelse max 200k olacak şekilde çekebilirdim crash devam edip batırdım financell de bi 10k limit var yarın onu bozup 5 6k para geçicek elime onuda yüksek ihtimal batırıcam çok sıkıldım maaşı verdim faturalar geldi kredi kartları geldi cidden doyumsuzuz 200k çekseydim de 2 güne vereceğimi biliyorum tiksindim şu 5 6kyı maaş kadar yapabilip aileye verirsem biraz daha kafam rahat olur kartları falan geciktiririm sorun olmaz içimi dökeyim dedim güncel borç 100 bin. Nisanın 1inde davam var onu kaybedersem bi 300k da oraya borçlanıcam hakkımızda hayırlısı