Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beylikdüzünde Oturanlar Yardım

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Beylikdüzünde küçük bir daire almayı düşünüyorum. 1+0 stüdyo daire bile olabilir. Zaten tek kişiyim. Bu civarda ikamet edenler varsa yardımcı olabilirler mi. Hangi mahallelerden ev alınır veya hangilerinden alınmaz. Adnan Kahveci Beylikdüzü'nün en nezih mahallesi diyenler var veya Cumhuriyet mahallesi de fena değilmiş

Hiçbir bilgim yok. Beylikdüzü'nü bilenler yardımcı olabilirlerse sevinirim

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,124
1,417
113
Beylikdüzünde küçük bir daire almayı düşünüyorum. 1+0 stüdyo daire bile olabilir. Zaten tek kişiyim. Bu civarda ikamet edenler varsa yardımcı olabilirler mi. Hangi mahallelerden ev alınır veya hangilerinden alınmaz. Adnan Kahveci Beylikdüzü'nün en nezih mahallesi diyenler var veya Cumhuriyet mahallesi de fena değilmiş

Barış mahallesi en sakin ve elit

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
645
113
Cumhuriyet mahallesinde 8 yil oturdum iyidir

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,777
8,968
113

o Jaleyle aran nasıl kanka

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
915
113

Abi cumhuriyet digerlerine gore sakin yorumlara baktim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
1,086
113
Sultangaziye gel asıl yaşam burda

cankaya027

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
76
102
33
Kankam ev alacaksan sarı siteye cok dikkat et yanıltıcı ilanlar çok olur bilgin olsun. Onun dışında Beylikdüzü her zaman prim yapan bir bölge ancak beykent taraflarını da düşünebilirsin

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Barış mahallesi en sakin ve elit
Cumhuriyet mahallesinde 8 yil oturdum iyidir
Abi cumhuriyet digerlerine gore sakin yorumlara baktim
Kankam ev alacaksan sarı siteye cok dikkat et yanıltıcı ilanlar çok olur bilgin olsun. Onun dışında Beylikdüzü her zaman prim yapan bir bölge ancak beykent taraflarını da düşünebilirsin
Küçük minimal bir daire istiyorum ama nezih bir mahallede. Yaklaşık 4 milyon birikmişim var. Belki iki tane de olabilir. Bir tane büyük alacağıma iki tane küçük almayı tercih ederim