Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Bilen var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,098
2,806
113
Yapma yaw awk yerinde bı akıllı sizdiniz 2 farklı hesaptan aynı msji at sonra kopyala yapıştır de.kim neden başkasının msjini alakasız yere kopyala yapıştır yapsın.seni sevmiyorum zaten herşeyi beklerim senden.senin karakterini gördüm ben egehandro konusunda herkes adama sahtekar derken sen kanka diyordun.dunde konuya gelip adama hırsız dedin ne oldu kankalik
hadi ona güvenmiyon banada mı güvenmiyon kıral

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,651
37,702
113
Yapma yaw awk yerinde bı akıllı sizdiniz 2 farklı hesaptan aynı msji at sonra kopyala yapıştır de.kim neden başkasının msjini alakasız yere kopyala yapıştır yapsın.seni sevmiyorum zaten herşeyi beklerim senden.senin karakterini gördüm ben egehandro konusunda herkes adama sahtekar derken sen kanka diyordun.dunde konuya gelip adama hırsız dedin ne oldu kankalik
Bugun cok rol takıbınden kafa gıtmıs senın @Shellac ip kontrol yaparmısn @mehmet3131 benım hesabı bu arkadasa bıldırırmsın sonucu 😀

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,651
37,702
113
Olsun keşke seninde roll takibinden kafan gitse 😁 sen benim yerimde olmayı çok istersinde senin yerinde olmayı kimse istemez.az karakter sahibi olun onurlu gururlu olun kendinize saygınız olsun.neyse ben gidip roll takip edip biraz daha kafayı gidereyim
Devam et bakım sagdan 😀😀

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,093
18,767
113
Yok be ne tartisicam dünkü egehandroya hırsız demesi hakkında söylemek istediğim vardı onu söyledim.
Sen neden ikidir bana sataşıp duruyorsun metin laf çarptı doğru da hırsız demedi, metinden de haz etmiyorum da gelip burada konuları birbirine çarptırıyorsun ben ne alaka mesela şu an neren kaşındı da bana sataşıuosun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,134
62,856
113
Kendisi benim ve Allan in parasını aylardır vermiyor bi hırsız Varsa ta kendisidir
Bana sorsan verme derdim sana.biz bununla bikac kez al ver yaptık ben parsizken bu kazandı bnde sinyal yaptım usulünce bana hayırdır kardeş alacaklimisin dedi.lan o kafa ne gerek var awk varsa atarsın yoksa durum yok dersin.parasi olunca orası burası oynadı İrfan notunu vermisdim muhattapligi.kesdim.bjk İLEDE benzeri şekilde kesmiştim iyiki kesmisim oda çürük cikdi awk 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...