Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bionbet 250 TL Deneme Bonusu

bonuscan

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
16
8
arkadaşlar boşa üye olmayin cok guvenilir gorunuyodu başta ama harbi zaman kaybiymis 23 bin bakiye yaptim kazancimi sildiler. 1.2 kisi haric odeme alan yok. Paranizi yatirmayin kaptirirsiniz. Zaten yatirimsiz hakkinizida odemiyorlar.emek veriyosunuz bosuna.cekim talebi veiyosunuz aninda siliyorlar...bunu hic beklemiyordum yazklar olsun..

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
753
113
13044.jpg
Sitenin Slotları fena değil gibi bir yere sponsor olurlarsa yatırım yapar deneriz

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
[*]Deneme bonusu talep etmenizin ardından hesabınıza Bet değeri 4₺ olan 250 Freespin tanımlanacaktır.
[*]Freespinler Pragmatic Play saplayıcısında yer alan; Gates of Olympus ve Saray Rüyası oyunlarında geçerlidir.
[*]Tanımlanan bonus 24 saat içerisinde aktif edilip kullanılmalıdır. Kullanılmaması halinde

[*]
[/LIST]

ENGTUR
alindi tesekkurler

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
arkadaşlar boşa üye olmayin cok guvenilir gorunuyodu başta ama harbi zaman kaybiymis 23 bin bakiye yaptim kazancimi sildiler. 1.2 kisi haric odeme alan yok. Paranizi yatirmayin kaptirirsiniz. Zaten yatirimsiz hakkinizida odemiyorlar.emek veriyosunuz bosuna.cekim talebi veiyosunuz aninda siliyorlar...bunu hic beklemiyordum yazklar olsun..
Senin bakiyeyi hangi gerekceyle sildiler

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
Ben siteye giriince alindi yazdim direk ama mobilden talep et butonuna basamiyorum
Sayfa asagi inmiyor.
Canli destege yazdiim cerez temizle diyor. Ne alaka

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,230
400
83
spinden 400 lira geldi sweet 1000 de zaten gidicek diye 400 luk oyun attim 1k x atarak 11k oldu amk

sitemdir bu saatten sonra