Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bir Kumarbazdan Naçizane Tavsiyeler

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
yardımınıza ihtiyacım var sitede 1milyon 700 binlira param var ama alamıyorum

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
lisans gerçekse sokayet ettim curacaoya ama donus olmadı

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,775
15,822
113
20 yıldır kumar oynayan bir abiniz yada kardeşiniz olarak kendimce tavsiyeler!
20 yıl önce bu boku yememeyi çok isterdim. Bu 20 yıl içinde ağır kayıplar verdim maddi olarak. Çok rahat bir hayatım belki bahçeli bir evim çok güzel bir arabam olabilirdi hiç bulaşmamış olsam. Ama sizlerde buradaysanız bunlar sizler içinde geçmişte kaldı. Ve büyük ihtimalle kaybetmeye devam edeceğiz akıllıca hareket etmedikçe. Kumar oynayan bilir belli dönemler kazanç peşpeşe gelir aynı kayıplar gibi. O dönem o kazançları mutlaka çekin devam etmek kaybettirecek ben yapabiliyomuyum tabiki hayır. Ama siz yapın gidin ps alın, gidin telefon alın, gidin sevdiğiniz birine hediyeler alın ama kazançları çekin. En azından çektim yedim bu defa deydi deyin. Kayıp zamanları sakin kalın gidip hemen borca girmeyin. Biraz mantıklı olun o artık kayıp dönemi başka şeyler düşünün. Birde arada intihar düşüncesi gelecek para için intihar edilmez. İtibarın içinde edilmez iki gün üzülür sevdiklerin sonra unutur gider. Birde ne salak adammış der dururlar. Ben geçen hafta kazanç dönemimi yaşadım 500 lira ile 85 bin yaptım mal gibi sadece 15 çektim. Önceki haftada 70bin yapmıştım yine çekmedim. Bu arada duramayacak biri olduğumdan hesaplarımın kontrolünü başkasına verdim. Para atamadığım içinde büyük kayıplar yaşamıyorum. Hatta borsa takip edip o güvendiğim insana hisse aldırıyorum falan birikim bile yaptım 3 yıl içinde. Öyle arada arttırdıklarımla oynarım. Ben gibiyseniz sizde öyle yapın. Hayatsızlar olarak bu bokun içinde debelenip dururken en azından biyerlerden tutunun.
@bolder aç totona Gül

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,599
1,481
113
Geçmiş olsun

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
446
63
Son 5 6 yıldır kaybettiklerimi kaybetmemiş olmayı çok isterdim. 2 m gitti. O sıralar şimdiki gibi enflasyon da yoktu. Para değerliydi. Faizler düşüktü. Ev araba alınırdı.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,763
53,551
113
Kumarbaz da beyin yok ki akıl versin

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,384
6,607
113
20 yıl önce bu boku yememeyi çok isterdim. Bu 20 yıl içinde ağır kayıplar verdim maddi olarak. Çok rahat bir hayatım belki bahçeli bir evim çok güzel bir arabam olabilirdi hiç bulaşmamış olsam. Ama sizlerde buradaysanız bunlar sizler içinde geçmişte kaldı. Ve büyük ihtimalle kaybetmeye devam edeceğiz akıllıca hareket etmedikçe. Kumar oynayan bilir belli dönemler kazanç peşpeşe gelir aynı kayıplar gibi. O dönem o kazançları mutlaka çekin devam etmek kaybettirecek ben yapabiliyomuyum tabiki hayır. Ama siz yapın gidin ps alın, gidin telefon alın, gidin sevdiğiniz birine hediyeler alın ama kazançları çekin. En azından çektim yedim bu defa deydi deyin. Kayıp zamanları sakin kalın gidip hemen borca girmeyin. Biraz mantıklı olun o artık kayıp dönemi başka şeyler düşünün. Birde arada intihar düşüncesi gelecek para için intihar edilmez. İtibarın içinde edilmez iki gün üzülür sevdiklerin sonra unutur gider. Birde ne salak adammış der dururlar. Ben geçen hafta kazanç dönemimi yaşadım 500 lira ile 85 bin yaptım mal gibi sadece 15 çektim. Önceki haftada 70bin yapmıştım yine çekmedim. Bu arada duramayacak biri olduğumdan hesaplarımın kontrolünü başkasına verdim. Para atamadığım içinde büyük kayıplar yaşamıyorum. Hatta borsa takip edip o güvendiğim insana hisse aldırıyorum falan birikim bile yaptım 3 yıl içinde. Öyle arada arttırdıklarımla oynarım. Ben gibiyseniz sizde öyle yapın. Hayatsızlar olarak bu bokun içinde debelenip dururken en azından biyerlerden tutunun.
Şenolcan kardeşim çok geçmiş olsun hepimiz aynı durumdayız, Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim işimiz zor

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,303
19,885
113
Nasıl güzel izah edilmiş 👏👏👏👏kahkaha ile tepki verenler siz kaybetmeye mahkumsunuz 👍🔥bommm💣