Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bizim Çocuklar

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,469
1,861
113
Baktım peder sabah maçı izliyor dk 81 1 0 gerideler. Skoru görünce sanada yazık asgari ücret alanlarada yazık dedim. Konu bu kadar.
Ben kalksaydım yemin ederim maç için değil namaz için kalkardım aynı şekilde peder sabah saatlerinde kalkmış izlemiş ben hiç kalkamamışım bir kalktım saat 9.30 direk Türkiye yazdım googleye 0-1 skoru gördüm Allah belanızı versin dedim

erenak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
210
43
Sizin çocuklar bunlar bizim çocuklar olamaz awk

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,101
3,306
113
Artık her ülkenin yaptığı gibi forvete son derece hızlı 2 siyahi oyuncuyu devşirmemiz lazım yoksa hiçbir şey değişmez

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
314
123
43
Ben kalksaydım yemin ederim maç için değil namaz için kalkardım aynı şekilde peder sabah saatlerinde kalkmış izlemiş ben hiç kalkamamışım bir kalktım saat 9.30 direk Türkiye yazdım googleye 0-1 skoru gördüm Allah belanızı versin dedim
Ben dünya kupası başladığından beri 1 maç dahi izlemedim. Kaybım varmı hyr

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,735
14,541
113
Artık her ülkenin yaptığı gibi forvete son derece hızlı 2 siyahi oyuncuyu devşirmemiz lazım yoksa hiçbir şey değişmez
Elindeki forvetleri değerlendiremeyen bi italyan ibnesi yğzünden bu noktalara gelinmiş zaten ikinci yarı çift forvet başlaman gereken maça 65 de felan oyuncu değiştiriyor gavat