- 26,902
- 28,566
- 113
Bizde ayniyiz gardasim la senden bi farkimiz yokben 2 senedır bu kadar gergın bı zaman gecırmedım knk cok asabım bozuk
Bizde ayniyiz gardasim la senden bi farkimiz yokben 2 senedır bu kadar gergın bı zaman gecırmedım knk cok asabım bozuk
El yrgını görmeyen kendininkini kazma sapı sanırmış dost erhanı ara 5 dk konuş kafana sıkarsınBizde ayniyiz gardasim la senden bi farkimiz yok
yok knk durum evde otur sıgara yok o yok bu yok onu yasadıgımız cok oldu sıkıntı yok bu sefer farklı Allah olmuslerımıze kavustursun dıye dua edıyoruzBizde ayniyiz gardasim la senden bi farkimiz yok
Umarım durumları düzeltirsin dost yapabileceğimiz birşey varsa hazırız yapmayaben 2 senedır bu kadar gergın bı zaman gecırmedım knk cok asabım bozuk
ulan umut bayadır gulmuyodum anlamsızca tebessum ettırdın dostEl yrgını görmeyen kendininkini kazma sapı sanırmış dost erhanı ara 5 dk konuş kafana sıkarsın
cok zor dostum kısmetımız olsa zaten olurdu sımdıye yok yanı oyle oturuyoz kos kos ıse gıt gel moral hep bozukUmarım durumları düzeltirsin dost yapabileceğimiz birşey varsa hazırız yapmaya
Allah sonumuzu hayır etsin dostum umarım düzeltirsin durumlarıcok zor dostum kısmetımız olsa zaten olurdu sımdıye yok yanı oyle oturuyoz kos kos ıse gıt gel moral hep bozuk
etmesın bıızı yanına alsın affetsın yeterAllah sonumuzu hayır etsin dostum umarım düzeltirsin durumları
Gardas iki tane msj attiniz butun psikolojim alt ust oldu aw Allah herkesin kalbine gonlune gore versin ne diyim Knka Allah yardimcin olsunyok knk durum evde otur sıgara yok o yok bu yok onu yasadıgımız cok oldu sıkıntı yok bu sefer farklı Allah olmuslerımıze kavustursun dıye dua edıyoruz
ıntıhar konusu acta gelelım dost
Dost tek günahımız kumar umarım aaffederetmesın bıızı yanına alsın affetsın yeterbunalımdayız dost forumda 8 tane erdalbakkal 12 tane umutks41 goruyorum
bızım kalbımız bozuk knk demekkı ama kalbı bozuk olanında ısı gucu rast gıdıyo ben anlamıyomGardas iki tane msj attiniz butun psikolojim alt ust oldu aw Allah herkesin kalbine gonlune gore versin ne diyim Knka Allah yardimcin olsun