- 90,471
- 100,030
- 113
Nasıl bir telefon geldiyse adamlar 20 sayı attıYa gelde delirme inanılır gibi değil ya
Nasıl bir telefon geldiyse adamlar 20 sayı attıYa gelde delirme inanılır gibi değil ya
3. per coşar bunlar enişteNasıl bir telefon adamlar 20 sayı attı
155 civarı atarlar heralde 158 mi lazım bize3. per coşar bunlar enişte
Rüyamda ingilterede gördüm kendimi cok zenginim ama nasil anlatamam alisverise gidiyorum bir bakıyorum manav reyonunda HARRY KANE ayak üstü onla sohbet ediyoruz elindeki posette 3 adet mango gördüm ve dedimki neden 3 demekki en az 3 gol olacak maçta bu rüya tabirim neticesinde bu macta 3 gol olacagi kanisina vardim saygılarTottenham maçında 3 gol olacagina kim inandı dost aralarında 6 7 maç var toplasan 5 gol çıkmamış 7 maçta
atarlar bence155 civarı atarlar heralde 158 mi lazım bize
Kanka belkide adam sadece mango almıştıRüyamda ingilterede gördüm kendimi cok zenginim ama nasil anlatamam alisverise gidiyorum bir bakıyorum manav reyonunda HARRY KANE ayak üstü onla sohbet ediyoruz elindeki posette 3 adet mango gördüm ve dedimki neden 3 demekki en az 3 gol olacak maçta bu rüya tabirim neticesinde bu macta 3 gol olacagi kanisina vardim saygılar
Rüyada mango görmek 3 vakte 300 bin borç geliyo demek dostRüyamda ingilterede gördüm kendimi cok zenginim ama nasil anlatamam alisverise gidiyorum bir bakıyorum manav reyonunda HARRY KANE ayak üstü onla sohbet ediyoruz elindeki posette 3 adet mango gördüm ve dedimki neden 3 demekki en az 3 gol olacak maçta bu rüya tabirim neticesinde bu macta 3 gol olacagi kanisina vardim saygılar
3 tanede cocugu vardı yanında olaylar hep 3 lu sekilde ilerledi devami yok 🤣Kanka belkide adam sadece mango almıştı
Kesmez aga bize milyar dolarlar lazım borcundan kazancinda büyüğü olmali 😁Rüyada mango görmek 3 vakte 300 bin borç geliyo demek dost
Helal dostKesmez aga bize milyar dolarlar lazım borcundan kazancinda büyüğü olmali 😁
Aleyküm selam dostSelamün aleyküm
Bol şanslar dostlar
A.s dostumSelamün aleyküm
Bol şanslar dostlar
Ben simdi yatiyom yarin dm kutusuna yazarsin tot üst olunca broHelal dost
İşteyim bol şans bro@Valenciennes gel bakalım rıfkı efendi kombine dedin kombine konusu actık sana özel
4 kişinin maç verdigi kupondan ne hayır gelir dostjoventut macı da zort gibi ilk kupon zort galiba
Bızımkı ıkıncı kupon ınanıyoxjoventut macı da zort gibi ilk kupon zort galiba
cok da kötü degil durumu yav4 kişinin maç verdigi kupondan ne hayır gelir dost