- 6,870
- 10,914
- 113
parası neyse verelim zaman makinesini bulun dost15 sene önce Facebook ta paylassan en az 100 beğeni gelirdi dost
parası neyse verelim zaman makinesini bulun dost15 sene önce Facebook ta paylassan en az 100 beğeni gelirdi dost
Aha bu benim son paramla gidip 5 orana basabiliyorum ama 1.50 orana oynamaya elim varmıyor450 kazanmak için 900 mu bastık dost böyle kumarin awq
cok dümen site ödemelerde sorun cıkarmıyor ama yüksek oynuyorsan 2 kere ödeme alabiliyon zaten anında limit koyuyorlar sonra her alandaAslında ben de sporda limitliyim ama yine oynanilabilir miktar olduğu için hep 3-5k attım sonra bir baktım 1 haftada 80k birakmisim
bu kim dost dolandırıcı lakaplı umut denen şahıs mı
Herkes bilmez dostKorktum bu ne aw
Tanıtır mısın plz resmin rengi falan değişik zaten gulyabani gibi duruyorHerkes bilmez dost
Gır rıske bas kasayok la devam gelirse 2.3k falan oluyor kasa risk almamak icin kasayı yarıya bölerek ilerliyoruz
Tam fotoyu attın camda bı karartı oldu dostHerkes bilmez dost
Kuponu takıp edenlerin hepsı rıske giren dostlar RecoGır rıske bas kasa![]()
olm aptalca bir şeyden yatacaz sonra gece gece tilt olup 1k için kayba girmeyelimGır rıske bas kasa![]()
Gecen bı roll yapmısım 3 adımda 11 katKuponu takıp edenlerin hepsı rıske giren dostlar Reco
sakin sakin kazana kazana ilerliyoruz işte dostKuponu takıp edenlerin hepsı rıske giren dostlar Reco
vergimizi alalım dostGecen bı roll yapmısım 3 adımda 11 kat
Rotaya da dikkat et ordan da oynarken bir anda mail attılar hesabınız kapandı 24 saat içinde şu şu belgeleri yollamazsan hesabın kalıcı kapanicak diye.Sitede aktif kuponlarim vardı baktım kuponlar yatıyor dedim gerek yok yollamaya.Acaba payfix yatırıp kripto çektiğim için mi öyle yaptılar anlamadımcok dümen site ödemelerde sorun cıkarmıyor ama yüksek oynuyorsan 2 kere ödeme alabiliyon zaten anında limit koyuyorlar sonra her alanda
Ilk ve son işte 5 yılda bı denk gelıyo kuyruklu Yıldız bile 3 sene de bır gecıyoGecen bı roll yapmısım 3 adımda 11 kat
😒Ilk ve son işte 5 yılda bı denk gelıyo kuyruklu Yıldız bile 3 sene de bır gecıyo