- 6,870
- 10,914
- 113
bu ne 2dkda wonluoniçerde
Tebrikler dostum dep atti
Maşallah de dostbu ne 2dkda wonluon
fixed maclar dost bolivya mafyasından tüyo aldıkbu ne 2dkda wonluon
Napiyon gardas bi durda bol sans diyek tebrik edek bune la firsat vermiyoniçerde
Bolivya mafyası işin içinde dedik ya dostNapiyon gardas bi durda bol sans diyek tebrik edek bune la firsat vermiyon
güzel tezgah dost yapıştır bi tane daha bakimfixed maclar dost bolivya mafyasından tüyo aldık
Bol şans dostum3. ve son adım. istedigim ve ihtiyacım olan kazanç oluyor 4.adıma gerek yok boş yere.
gelirse bir de freebetim var yatırımdan aldıgım. onla bir kupon yapar kapatırız Ekli dosyayı görüntüle 168892
bu revolution nasıl lider şu ligde galiba hocaları çağdaş atan3. ve son adım. istedigim ve ihtiyacım olan kazanç oluyor 4.adıma gerek yok boş yere.
gelirse bir de freebetim var yatırımdan aldıgım. onla bir kupon yapar kapatırız Ekli dosyayı görüntüle 168892
gerçi play off sistemi var kimse iplemiyo ligibu revolution nasıl lider şu ligde galiba hocaları çağdaş atan
izledim bu seneki cogu maclarını, 1-2 maç haric cidden saglam top oynuyorlardıgerçi play off sistemi var kimse iplemiyo ligi![]()
Diğer roll kapandı şimdi millet damlar burayaizledim bu seneki cogu maclarını, 1-2 maç haric cidden saglam top oynuyorlardı
play offta ne oldukları belli olur ya normal sezonda kimse bunları yenmek için zorlamaz zaten 12 puan fark atmışlarizledim bu seneki cogu maclarını, 1-2 maç haric cidden saglam top oynuyorlardı