Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bjornensz / Sürpriz Kuponum

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
6.6

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,716
194,130
113
rize attı antalya da 44 de atsın 1-1 bitsin İY :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Dostum sağlık olsun.O asgari ücreti görüpte savunan adamlar gelsin birde bu konuyu görsünler bakayım davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
seni çok iyi anlıyorum kardeşim asgari ücretten sonra bu yorumunu da gördüm yıkıldım
az önce twitterda karşıma şöyle bir tweet cıktı,
bunun gibilere diye bahsettigi kisi de kendi halkı icin calısmaya bir şeyler yapmak icin cabalayan bir insan.
twitterda karsıma her gün bu tarz onlarca tweet cıkıyor ki tek gram umudum kalmıyor insanlar bu kadar kör olamaz, takım tutar gibi parti tutmaya devam ettikçe en ufak bir gelişme olmaz

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
ben yoruldum artık gercekten yoruldum bu ülkenin insanına bir şey anlatacak gücüm kalmadı
Valla belkide seni en iyi ben anlarım dostum.Üniversiteyi ben Kayseri Erciyes üniversitesinde okudum bitirdim.O üniversiteyi bitirene kadar yaşadıklarımı bi ben birde Allah bilir.Ev kirası denk getiremediğim için 20-25 gün kışın en soğuk dönemlerinde sokakta kaldığım günleri bilirim.O yoklukta o soğukta Kayseri ayazını yiyen dostlarım ne demek istediğimi çok iyi bilir.Allaha bin şükür o günleri atlattım halim vaktim bin şükür şu anda iyiyim.Bu yüzdende ne zaman üniversitede gurbette okuyupta zorluk çeken birini görsem içim sızlar.Öğrenci adam ne yersede yesin helali hoş olsun o adam ihtiyacı var diye yiyordur

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Ha ayrıca şunuda dilr getireyim ben öğrenciyken devletten hiçbir zaman burs alamadım verilmedi bana fakat aynı dönem sınıfımda babası cerrah olupta okula kendi Bmwsi ile gelen arkadaşa devlet karşılıksız burs bağlamıştı.Bu yüzden kimse adalet dolu bir ülkedeyizde demesin

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
Ha ayrıca şunuda dilr getireyim ben öğrenciyken devletten hiçbir zaman burs alamadım verilmedi bana fakat aynı dönem sınıfımda babası cerrah olupta okula kendi Bmwsi ile gelen arkadaşa devlet karşılıksız burs bağlamıştı.Bu yüzden kimse adalet dolu bir ülkedeyizde demesin
aynı örnekleri ben de cok gördüm adam kampüste aylık 1600 liralık özel yurtta kalıyor arabası var ailesinin evi tarlası var ama ne hikmetse burs alıyordu :)