- 6,870
- 10,914
- 113
valla ya sinir bozucu oldu baya diger maç da yatsa bari de tekten gitmese şu şekildeTeşekkür ederim dost ama gerçekten kötü gitti merkushin aldı adam 2 0 dan verdi
valla ya sinir bozucu oldu baya diger maç da yatsa bari de tekten gitmese şu şekildeTeşekkür ederim dost ama gerçekten kötü gitti merkushin aldı adam 2 0 dan verdi
Aynen dost kayıp bonusu al şifreyi ver 1 k yapayımvalla ya sinir bozucu oldu baya diger maç da yatsa bari de tekten gitmese şu şekilde
Kendimizi anca. Böyle affetitiririz dost @erhanbey22Aynen dost kayıp bonusu al şifreyi ver 1 k yapayım
Evet dost 10 tl ile 20k cektigin fotolar duruyomuKendimizi anca. Böyle affetitiririz dost @erhanbey22
Duruyor dostEvet dost 10 tl ile 20k cektigin fotolar duruyomu
Tsk dost ben cevabimi aldimDuruyor dost
aksam cekim yapmıstım dost bunlardan vermezler kayıp bonusuAynen dost kayıp bonusu al şifreyi ver 1 k yapayım
10 tl bul hemen 1 k yapalım dost acil amaaksam cekim yapmıstım dost bunlardan vermezler kayıp bonusu
6.9 banko duruyor suan10 tl bul hemen 1 k yapalım dost acil ama
Hemde nasıl6.9 banko duruyor suan
2 tl var dost gameofbette iş görür mü10 tl bul hemen 1 k yapalım dost acil ama
2 tl nasıl 1002 tl oluyor 1 saate izle dost2 tl var dost gameofbette iş görür mü
Hesap şifresi yolla dost içinden geçeriz 1000 katı yaparız2 tl var dost gameofbette iş görür mü
dost her seyin kullanıcı adı sifre aynı bende bu olmazHesap şifresi yolla dost içinden geçeriz 1000 katı yaparız
Şifre değiştir dost zor bişey değil kadim dostun içim bunu yapamıyorsan zaten yaşamadost her seyin kullanıcı adı sifre aynı bende bu olmaz
Ya ver 2 maç uzatma dostŞifre değiştir dost zor bişey değil kadim dostun içim bunu yapamıyorsan zaten yaşama