- 47,895
- 52,713
- 113
Sen bunu yazdın diye adam 2 8 den set verdi dostsenin eleman 1-1 yaptı 2.seti de kazanmak üzere dost bizim maçlar başka gruptan mı gelmişti
Sen bunu yazdın diye adam 2 8 den set verdi dostsenin eleman 1-1 yaptı 2.seti de kazanmak üzere dost bizim maçlar başka gruptan mı gelmişti
Sen bilirsin dost zorla cebine para koyacak degilizben bir rakam secip onun sayılarını kapatıyodum gelene kadar mesela 4 sectim 4-14-24-34 oynuyodum baktım kazandırmıyor vazgeçtim dost kötü taktikmiş
adam 8-4den seti verdi ya laDost ben tek oynayınca tutuyor o yüzden hesap şifresi ver dedim
yok dost benim taktik kötüymüş, seninkini param olunca denicemSen bilirsin dost zorla cebine para koyacak degiliz
Öldüğünü kim söyledi ki birazdan 12 tl gelecek devam ediyoruzfb gs analizi yapıyoruz dost adamın son parasını masa tenisinde öldürdügümüzü bilmiyor daha
totem dost öldü o paraÖldüğünü kim söyledi ki birazdan 12 tl gelecek devam ediyoruz
Ben yazınca olmuyo 5 8 den 10 8 olduErhana kalsak 2.sette kasa sıfırlanmıştı yuri reva deldi
dost şifreli bir şekilde maç paylaşıyor gibisin ciddenErhana kalsak 2.sette kasa sıfırlanmıştı yuri reva deldi
Tebrikler dost çömez şansı diyorlar bunaAslan parçası 2.set w1 dedik mi dedik Ekli dosyayı görüntüle 123780
Ustaların kazandigini gormeyeli 1 ay oluyo dostT
Tebrikler dost çömez şansı diyorlar buna
dost bu yurii manitadan mı ayrıldı sıkıntısı ne bununT
Tebrikler dost çömez şansı diyorlar buna
Ms 2 rahat oldost bu yurii manitadan mı ayrıldı sıkıntısı ne bunun
bizden rahatı mezarda dostMs 2 rahat ol
Adamsın dostbizden rahatı mezarda dost
Dimitri aglatıyor dost7 3 yken ms 2 rahat ol dedik dost
senin artem şehit olmuş dost7 3 yken ms 2 rahat ol dedik dost
Evet dost şehit oldu süprizdi zaten gelmeyeceğini bile bile bastımsenin artem şehit olmuş dost![]()