- 90,848
- 100,388
- 113
Pablo 27 neyin 27 si dost hep bi subliminal varYeni dostum sensin forumda sataşan olursa gel bana
Pablo 27 neyin 27 si dost hep bi subliminal varYeni dostum sensin forumda sataşan olursa gel bana
Helal olsun asil dostum benim dost dediğin böyle olcakeywlh reis sataşan olursa hakkınıda alır dost hak edene hakkını veririmeywlh
sürekli dost degiştiriyorsun dost parmakla gösteriyorlar seni forumdaYeni dostum sensin forumda sataşan olursa gel bana
Dostlar grubu var bizim dost pabloyuda eklediksürekli dost degiştiriyorsun dost parmakla gösteriyorlar seni forumda
reis gaziantepte yaşıyorum memleketimin plakasını yazdımPablo 27 neyin 27 si dost hep bi subliminal var
tesekkürler dost bize de nasip olur mu girmek bir günDostlar grubu var bizim dost pabloyuda ekledik
Selfienin dostu olmaz dostsürekli dost degiştiriyorsun dost parmakla gösteriyorlar seni forumda
baştacısın dost teşekkürlerDostlar grubu var bizim dost pabloyuda ekledik
Pablo adamım başın ne zaman dara düşerse yaz bana kadim dostun daima yanında paran falan biter çekinmereis gaziantepte yaşıyorum memleketimin plakasını yazdım![]()
Ismet1991 dost vardı tanirmisin en saglam adamlardandi forumda bıraktı artık buralari antepli oda her hafta baklava dağıtırdireis gaziantepte yaşıyorum memleketimin plakasını yazdım![]()
düşünmen yeter reis allah razı olsun para gelip geçiçi insan insana her zaman lazım dost varolsınPablo adamım başın ne zaman dara düşerse yaz bana kadim dostun daima yanında paran falan biter çekinme
dost bu arada ppyi mesut yapmıssın mavi larkı degiştirmeyi unutmussun sanırımPablo adamım başın ne zaman dara düşerse yaz bana kadim dostun daima yanında paran falan biter çekinme
Hayır dost unutmadım mesut larka başladı haberin yok mudost bu arada ppyi mesut yapmıssın mavi larkı degiştirmeyi unutmussun sanırım
Sağol dostum Bi 20 TL şans parası atar mısın paranın bi onemi yok mademdüşünmen yeter reis allah razı olsun para gelip geçiçi insan insana her zaman lazım dost varolsın
Selfieden fırsat bulamadi dostdost bu arada ppyi mesut yapmıssın mavi larkı degiştirmeyi unutmussun sanırım
vallah reis tanımıyorum isteyen varsa canınız sagolsun yolum kargoyla burdan bi istegi emri olan varsa dostlar söylemeniz yeterIsmet1991 dost vardı tanirmisin en saglam adamlardandi forumda bıraktı artık buralari antepli oda her hafta baklava dağıtırdi
tek istegimiz canının saglıgı dost gerisi önemsizvallah reis tanımıyorum isteyen varsa canınız sagolsun yolum kargoyla burdan bi istegi emri olan varsa dostlar söylemeniz yeter
1 kuruş param kaldıysa yarını görmek nasip olmasın reis yoksa atardım vallah billah bugun iddada kaybettmSağol dostum Bi 20 TL şans parası atar mısın paranın bi onemi yok madem
fenerbahceye bak daha 2 hafta olmadan koskoca mesutu larka baslatmıs kanser etmişHayır dost unutmadım mesut larka başladı haberin yok mu