- 47,895
- 52,713
- 113
Dostum ozaman neden Bi isteğiniz varsa söyleyin kargoyla yollayım diyon1 kuruş param kaldıysa yarını görmek nasip olmasın reis yoksa atardım vallah billah bugun iddada kaybettm
Dostum ozaman neden Bi isteğiniz varsa söyleyin kargoyla yollayım diyon1 kuruş param kaldıysa yarını görmek nasip olmasın reis yoksa atardım vallah billah bugun iddada kaybettm
Yok dost biz baklava istiyoz umutla sobiyet 2ser kilotek istegimiz canının saglıgı dost gerisi önemsiz
eywlh dost allah yolunu açık etsin hayatta güzel şeyler yapmayı nasip etsintek istegimiz canının saglıgı dost gerisi önemsiz
canını mı istiyorsun dost adamınDostum ozaman neden Bi isteğiniz varsa söyleyin kargoyla yollayım diyon
bülbülyuvası var dost sarmaz mıYok dost biz baklava istiyoz umutla sobiyet 2ser kilo
Billuryuvası var dostbülbülyuvası var dost sarmaz mı
Yok dost ortasi delik olan şeyleri nasıl kullanacagimi bilemiyorumbülbülyuvası var dost sarmaz mı
bugun yoksa param yarında ondan sonraki günde olmayacagı anlamına gelmez dost 50 kagıdım olur adamın canı çeker 50 kagıtlık yollarım 100 varsa cebimde 100 yollarımDostum ozaman neden Bi isteğiniz varsa söyleyin kargoyla yollayım diyon
ögretiriz dostYok dost ortasi delik olan şeyleri nasıl kullanacagimi bilemiyorum
Adamsın kardeşim bakma espri yapıyoruz senin gibi temiz iyi yürekli insanlar görmeyeli uzun zaman oldu alınma şakalaşıyoruzbugun yoksa param yarında ondan sonraki günde olmayacagı anlamına gelmez dost 50 kagıdım olur adamın canı çeker 50 kagıtlık yollarım 100 varsa cebimde 100 yollarım
canınız sagolsun reis param oldugu kadar yollarım vallah baştacısınızYok dost biz baklava istiyoz umutla sobiyet 2ser kilo
baştacısın reis biliyorum espirisinde olduğunu allah razı olsun güzel görüşün içinAdamsın kardeşim bakma espri yapıyoruz senin gibi temiz iyi yürekli insanlar görmeyeli uzun zaman oldu alınma şakalaşıyoruz
Öğretmek için bi delik bulman lazim dost hadi iyi aksamlar yarın hepmiz banlaniriz ban sebebinede ibnelik yazarlar insan içine cikamayiz yeter bu kadar 😀ögretiriz dost
allah razı olsun dost adamsınız hepinizPablo yeni dostluğumuz hayırlı olsun @erhanbey22 @Pablo27 @Umutks41 @bjornensz ayrılmaz 4 Lü diye bu forumda hafızalara kazınacak
aksam shellac ferman verir banlanan kullanıcılarda görürüz bu 4lüyü dostPablo yeni dostluğumuz hayırlı olsun @erhanbey22 @Pablo27 @Umutks41 @bjornensz ayrılmaz 4 Lü diye bu forumda hafızalara kazınacak
allah rahatlık versin dost iyi geceler hepinizeHadi ben yatar beyler allaha emanetsiniz
Tskr dost uykunu al yarın bjnorsz dostumuz 2k kasa teslim edecekms dinc olHadi ben yatar beyler allaha emanetsiniz