- 1,636
- 1,824
- 113
Dün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Hoşgeldin dost yoksun uzun zamandırDün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
2-2Dün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
Dün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
2-2 bitmiş dostDün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
Buralardayızda yazmaya firsat yoktu sagolasin.Hoşgeldin dost yoksun uzun zamandır
Günaydın zengin dost hosgeldin
Buldum yazdimda herkes yazmış zaten dost umarım işine yarayan bir sonucturBuralardayızda yazmaya firsat yoktu sagolasin.
Bu macin sonucunu bulabilirmiyiz
Ferhatım günaydın yanlış etiketledin heralde zenginGünaydın zengin dost hosgeldin
Son dakkalarda showa dökmüşlerDün saat 16.00da oynanan Mozambik liginden Black Bulls maçı kaç kaç bitti sonuca ulaşamıyorum.
Teşekkürler son dakikalarda goller gelmis o zaman2 2 bitmiş
Kazandiysan tebrikler sonuç işine yaramıştır umarımTeşekkürler son dakikalarda goller gelmis o zaman
Son dakikalarda yakmislar beni 3.5 alt vardi siteye yanlis sonuclandirdiniz dedik dogruymus allah belasini versin mozambiginde bullsundaSon dakkalarda showa dökmüşler
Hatta 1 penaltıda ev kaçırmış dost düşün yaniSon dakikalarda yakmislar beni 3.5 alt vardi siteye yanlis sonuclandirdiniz dedik dogruymus allah belasini versin mozambiginde bullsunda
Bunlar gol mol atamazdi bizi buldular sagolun dostlar keske 3.5 alt biteydi dagitimda yapardik hata var diye duzeltirdik yalan oldukHatta 1 penaltıda ev kaçırmış dost düşün yani
Geçmiş olsunBunlar gol mol atamazdi bizi buldular sagolun dostlar keske 3.5 alt biteydi dagitimda yapardik hata var diye duzeltirdik yalan olduk![]()