Ohoo bize takip etmeyenler kazanacak denildi 😆@dost haric takip eden olmadığı icin kazanirsak sadece dosta dm atarım , bol şans
Ohoo bize takip etmeyenler kazanacak denildi 😆@dost haric takip eden olmadığı icin kazanirsak sadece dosta dm atarım , bol şans
4 sayi var tesüf ederim 😁79 burası artık won resmi sonucu bekliyoruz cnm @Black35
Bu 4 sayıdan yatsın ben sana ödül vericem dost hemde 3 tane mor4 sayi var tesüf ederim 😁
Kalan 1 maç dost hadi bakalım trtde yıldızda canlı mac79 burası artık won resmi sonucu bekliyoruz cnm @Black35
Ben gurbet eldeyim maalesef tv izleyemiyorum netten de çok yer bildiğim yerden takibe devamm ben iyi seyirler sana daKalan 1 maç dost hadi bakalım trtde yıldızda canlı mac
Gurbet nere dost nerde kaliyonBen gurbet eldeyim maalesef tv izleyemiyorum netten de çok yer bildiğim yerden takibe devamm ben iyi seyirler sana da
Kalan tek maç ozaman cigerrResmi wonnnnnn
Sakaryadayım aga misafir olarak kalıyorumGurbet nere dost nerde kaliyon
Bizde o iş o maç benim kombine 4lüde var bjk iy 1 olarakKalan tek maç ozaman cigerr
Tamam dost saat 8i bekliyoruz o zamanSakaryadayım aga misafir olarak kalıyorum
Bi yemek yiyim 8de tatlı olarak jove yiyoruzTamam dost saat 8i bekliyoruz o zaman