- 986
- 387
- 63
35 şuan 1 dakika
Anasini avradini, 500 sterlin bastim kabul etmedi kitapsız siteWonnnn bu artık tebrikler canoooo @Black35 yakalım puromuzuuu
Limit koydu mars olana bak kafayi yicemWonnnn bu artık tebrikler canoooo @Black35 yakalım puromuzuuu
Zarar cok ama kardesimi kirmicam parlement ismarliyimWonnnn bu artık tebrikler canoooo @Black35 yakalım puromuzuuu
Olsun aga nasip bunaymışLimit koydu mars olana bak kafayi yicem
Yok yok aga zarar varsa devam zaten kâra geçince dürtersinnsen beniiiiiZarar cok ama kardesimi kirmicam parlement ismarliyim
🧐 ✅ 👏 👏
Koca yürekli insan, ilk siradasin wonlar wonlamaz çikolatalı puro sana ve daimonaYok yok aga zarar varsa devam zaten kâra geçince dürtersinnsen beniiiii
Cansın yeter ki kazanKoca yürekli insan, ilk siradasin wonlar wonlamaz çikolatalı puro sana ve daimona
Reis kendimi cok cabuk kaybediyom nasil hakim olcam, 500 sterlin tek maca bastim kabul etmedi, macta geldi🧐 ✅ 👏 👏
Bence çok açılma dostum bı kayıp edersen toparlaması zor olurReis kendimi cok cabuk kaybediyom nasil hakim olcam, 500 sterlin tek maca bastim kabul etmedi, macta geldi
Arada bende de oluyor reis onun için harika klasik bi müzik ruhu dinlenme çekiyorum.. 😇Reis kendimi cok cabuk kaybediyom nasil hakim olcam, 500 sterlin tek maca bastim kabul etmedi, macta geldi
Duruyim bugun o zaman reis, acelem yok, açıyım ordan bi kurtlar vadisinden elif türküsü yakiyim bi sigara 😂😂😂Arada bende de oluyor reis onun için harika klasik bi müzik ruhu dinlenme çekiyorum.. 😇
Duruyim bugun o zaman reis, acelem yok, açıyım ordan bi kurtlar vadisinden elif türküsü yakiyim bi sigara 😂😂😂