- 6,458
- 2,622
- 113
Neden gelmezGelmez yırt
mısırda çok düsündüm ama bu dünya kupası mucizelerle geçiyor
Bence alır basacam misiramısırda çok düsündüm ama bu dünya kupası mucizelerle geçiyor
para senin hocam ama ben sunu söylerim ikiside eşit güçteler birisi türkiye karsısında 2-0 galibiyet aldı diğeri yeni zellanda karsısında galibiyet aldı 😎 😎 😎Bence alır basacam misira
Freebet sallariz en son betvakti bakacam simdipara senin hocam ama ben sunu söylerim ikiside eşit güçteler birisi türkiye karsısında 2-0 galibiyet aldı diğeri yeni zellanda karsısında galibiyet aldı 😎 😎 😎
Arjantin yesilburun kg var oynadım ne diyorsun dost yesilburunda istikrarlıBence alır basacam misira
Bence olmaz ve o insnolir da olmaz gibiArjantin yesilburun kg var oynadım ne diyorsun dost yesilburunda istikrarlı
ben dünya kupasından uzak durma kararımı sürdürüyorum giderim paramı canlı black jackte hiç ederim yinede bu kupaya oynamıcam. almanya elendi hollanda elendi ingiltere ıkına ıkına maç getirdi. hangi kupon gelir diyip oynayıp paylassam hiç oldu anlamış değilim. ama senin paran baskan karar senin 😎 😎 😎Freebet sallariz en son betvakti bakacam simdi