- 51,723
- 48,896
- 113
Bu nedir ya
Merhaba dost saygılarDost merhabalar
Penaltı kaçtııı hay böyle işinİnceliyor şuan
İncelediği yerden kopsun![]()
Benimdir o kesin neye elimizi atsak kurutuyoruz bu aralarbiri cenabet kim![]()
Napıyon ne var ne yok dostMerhaba dost saygılar
Sürünmeye dewam ediyoruz dost bı kalkamadım hiç bu kadar uzun surmemisti dusmelerim ama hayırlısı diyelimNapıyon ne var ne yok dost
Sen nasılsın iyimisinNapıyon ne var ne yok dost
Normalde gusüllü nadir gezeriz ama bu aralar da elimizi pek kullanmadık afafafsfbiri cenabet kim![]()
Benden kısa koşular yapıyorum kısa düşüşlerle olmuyo bu hayrı alamet değil ciddenSürünmeye dewam ediyoruz dost bı kalkamadım hiç bu kadar uzun surmemisti dusmelerim ama hayırlısı diyelim
İyi diyelim iyi olsun zaman öldürüyoruz bildiğin gibiSen nasılsın iyimisin
Dost senle bi forumda troll sohbet ediyoduk sen miydin o aceb başka biri miydi isimler aynı gelmeye baişladı herkesinİnceliyor şuan
İncelediği yerden kopsun![]()
KazandamiDost senle bi forumda troll sohbet ediyoduk sen miydin o aceb başka biri miydi isimler aynı gelmeye baişladı herkesin![]()
neresi.?Kazandami
Hangi platform bahsettiginneresi.?
Burası yine başka bi konuydu roll dışında sankiHangi platform bahsettigin
Olabilir Belkide gün aşırı çok kişi oliyorBurası yine başka bi konuydu roll dışında sanki
Doğru cidden kafa karışmaya başlıyor bi zaman sonra bu çinlileri napıcaz boşa oynuyorlar gibiOlabilir Belkide gün aşırı çok kişi oliyor![]()
Köpeğin duası kabul oldu derim tutmazsa ne diyeyim.Doğru cidden kafa karışmaya başlıyor bi zaman sonra bu çinlileri napıcaz boşa oynuyorlar gibi