- 88,988
- 17,729
- 113
Ne zaman50k kazanınca dağıttığın kişilere Sor bakalım ne diyecekler sana
Ne zaman50k kazanınca dağıttığın kişilere Sor bakalım ne diyecekler sana
O 50 yi kazanmazaydım keşke saha beter oldum onlara yazıom şikayet ediolar adminlwre50k kazanınca dağıttığın kişilere Sor bakalım ne diyecekler sana
Slottan aldı bi ara . Dağıtma dedim de dinlemediNe zaman
50 kere dedik dinlemedin . Sallamadın sonra beni . Oh olsun demem ama hakettinO 50 yi kazanmazaydım keşke saha beter oldum onlara yazıom şikayet ediolar adminlwre
Haklısın knk usta50 kere dedik dinlemedin . Sallamadın sonra beni . Oh olsun demem ama hakettin
Arabayı sat. Tam olsunKeşke 59 daha kazansam usTa
Araba hurdaya gitti çok olduArabayı sat. Tam olsun
Kafanı seveyim Berkay kafanıAraba hurdaya gitti çok oldu
Borç çokKafanı seveyim Berkay kafanı
Bende de var sallaBorç çok
1 milyonun üstğnde icralar felan senin kaç knkBende de var salla
1 yilda her gun 1.01 orana bassa tum kasayi, 750.000 olurdu para devalüasyon falan bosNasıl etsin dostum 2019 falan desen tamam da 1 yıl içinde devalüasyon olsa anca değişir
Vay arkadaş. Kredi kartı , telefon vs 200k var1 milyonun üstğnde icralar felan senin kaç knk
Ödenir knk çalışıyosanVay arkadaş. Kredi kartı , telefon vs 200k var
Çalışınca 200k oldu aw . Normalde borç 20k ydı. Bu ülkede herşey zararÖdenir knk çalışıyosan
Bende aynı 300 dü çalışırken 1 milypmu heçtiÇalışınca 200k oldu aw . Normalde borç 20k ydı. Bu ülkede herşey zarar
Neyse 2 mx wine bakar . ödenir elbetBende aynı 300 dü çalışırken 1 milypmu heçti
Zor la mucize ustaNeyse 2 mx wine bakar . ödenir elbet
50k kazanınca gözün döndü. Bir daha kazanırsan verme kimseye . Ben kaçtım 👍🏻Zor la mucize usta