- 2,231
- 1,057
- 113
Dm sende güvenilir kişilerdensinBen yapabilirim dostum istersen
Dm sende güvenilir kişilerdensinBen yapabilirim dostum istersen
Müsaitim uygun görürsenizBen betco alt yapıdan oynarım @Passion90 çevirsin
Burdayım dost@Passion90 burdamısın reisim
Kimseye güvenme dost yasak bunlar şimsi admin görür şikayet edilir konu kapanır@Passion90 burdamısın reisim
Ona güvenme@Passion90 burdamısın reisim
Berkay severim seni bende 8 senedir burdayım. Millete kızıp bana sarma dostumKimseye güvenme dost yasak bunlar şimsi admin görür şikayet edilir konu kapanır
Yazdım dostumDm sende güvenilir kişilerdensin
Sana mı güvensinOna güvenme
Kediye güvenip bana yol verdin sana gücendim o kedi fear dost muBerkay severim seni bende 8 senedir burdayım. Millete kızıp bana sarma dostum
Benim kimseyle düşmanlığım yok . Gücendiysen bende sana gücendim zamanında. Karalama yapma yakışmıyor sanaKediye güvenip bana yol verdin sana gücendim o kedi fear dost mu
Sana devretmiş dostum başarırsın yazdım passion yapacak dedi, iyi geceleriniz olsun bol şanslar herkese✋Benim kimseyle düşmanlığım yok . Gücendiysen bende sana gücendim zamanında. Karalama yapma yakışmıyor sana
Bol şans o zaman onaBeyler başlıyoruz hemen 5 dakka içinde @Passion90 devam edicek
Bende anlamadimKonuyu acan Black81, para Muhammetin roluu Passion yapacak nasil roll la bu
Boşver rollu takiplr 🤣🤣Konuyu acan Black81, para Muhammetin roluu Passion yapacak nasil roll la bu
Dost 500 lirayi alsan nereye kaccan yarin bi roll takibinde yakalardik yineBuralardayım parayı aldı kaçtı demeyin