- 3,362
- 2,400
- 113
Sponsor @Hayat1kumar 2 adım yapıcaz tabii maç bulabilirsek futbol yok zaten basket yada hokey deniycaz
Keyfine göre takılSponsor @Hayat1kumar 2 adım yapıcaz tabii maç bulabilirsek futbol yok zaten basket yada hokey deniycaz
Bol şans dostum şimdidenSponsor @Hayat1kumar 2 adım yapıcaz tabii maç bulabilirsek futbol yok zaten basket yada hokey deniycaz
EyvallahBol şans dostum şimdiden
Sabahcıyız aklindan bulunsun 😃Keyfine göre takıl
@yummy00 attım makine kaldı o uyumus yasinde yok 1 kişi hangisi gelirse ona atayım gelmezlerse burdan birine atarım konudan kacarim
Bol şanslarSponsor @Hayat1kumar 2 adım yapıcaz tabii maç bulabilirsek futbol yok zaten basket yada hokey deniycaz
2dk önce uyanıktı yine mi kayboldu @TheMachineKeyfine göre takıl
@yummy00 attım makine kaldı o uyumus yasinde yok 1 kişi hangisi gelirse ona atayım gelmezlerse burdan birine atarım konudan kacarim
takipleyene ödül varmı dostKeyfine göre takıl
4 son 7.50 dkAdım bir hadi bakalım kollar kopsun 😅😅
bol şansAdım bir hadi bakalım kollar kopsun 😅😅
Bol şansın olsun dostum inşallahSponsor @Hayat1kumar 2 adım yapıcaz tabii maç bulabilirsek futbol yok zaten basket yada hokey deniycaz
Nba kuponu yapabilir başka yapicak yoksaKeyfine göre takıl