- 8,872
- 9,609
- 113
Genoa gecen 40k paramızı yedi juveyle beraber bitmişti busefer olsunKupon Genoa bakıyor reis
Genoa gecen 40k paramızı yedi juveyle beraber bitmişti busefer olsunKupon Genoa bakıyor reis
Teşekkürler reis yemek yememi hatırlattığın için 😇 🤠SAGOLASIN Reis kaburga dolması yedinmi hiç
Reis palayla akrep bekir gibi ye ama olurmu 😂😍Teşekkürler reis yemek yememi hatırlattığın için 😇 🤠
Olsun olsunGenoa gecen 40k paramızı yedi juveyle beraber bitmişti busefer olsun
Bana Kuveyt dinarı yeterSagolun can dostlar , gönül ister hepinize şarap raki hindi ismarlamak
Sana hindi veriyim reis at firina gom gitsinŞarap sevmem hennesy var mı
Reis palayla akrep bekir gibi ye ama olurmu 😂😍
Bilirim ama bu sefer rahat gelcekGenoa gecen 40k paramızı yedi juveyle beraber bitmişti busefer olsun
Bol şanslar reis şansın bol olsunHani olduda gelirse şanslı bi dosta guzel bi yemek ve yanında şarap ısmarlarım
Ekli dosyayı görüntüle 443005
Bol şans dost 🙏🙏Hani olduda gelirse şanslı bi dosta guzel bi yemek ve yanında şarap ısmarlarım
Ekli dosyayı görüntüle 443005
Bud içerim 3 tane harbi iyi gider şuanBeyler şuan migros reyonundayım isteği olan soylesin
Ekli dosyayı görüntüle 443027
Ne ses çıkarıyor namsz pala 😁😁
Yaninda az pişmiş kırmızı et aman yarabbimBud içerim 3 tane harbi iyi gider şuan
Hadi inşallah gelirse bizde bi dostu mutlu ederiz zevkten 4 kose ederizBilirim ama bu sefer rahat gelcek
3 dinara çözelim işiBana Kuveyt dinarı yeter
Az pişmiş sevmem aga bende biraz eskicilik var öyle bilmem neyle marine edilmiş şu soslu bu soslu sevmiyorum, bana olacak 4 tane bud yanına soslu kanatYaninda az pişmiş kırmızı et aman yarabbim