- 8,872
- 9,609
- 113
Değişiyor kgsi suan 200 civarı 😂1.5 kg et ne kadar ediyor fiyat-ürün algımı tamamen yitirmiş durumdayım
Değişiyor kgsi suan 200 civarı 😂1.5 kg et ne kadar ediyor fiyat-ürün algımı tamamen yitirmiş durumdayım
😁😁 baskan dağıtsın tüm hindiyi , hayir kurumu degiliz kanka 😁Üç kişiyi doyurur işte ne güzel 😄
1.5 kg 4 5 kisiye yeter rahatÜç kişiyi doyurur işte ne güzel 😄
Aga dışarıda yarım da satılıyor, yarım 🦃 parası atmasın şimdi o yuzden sordumTek bacağı olacak hâli yok ya 😆
Ben hindi sevmiim zaten kazanana yarasın amacım 😆 Süper kupa kazanan takım 65 milyon lira kazanacakmış 😁😁😁 baskan dağıtsın tüm hindiyi , hayir kurumu degiliz kanka 😁
Kanka biz yıllardır martı eti yiyoruz zaten onun çeyreğiyle de doyariz 😂1.5 kg 4 5 kisiye yeter rahat
Ulan memo tam hindi gibisin gozlerinden alev cikiyo aw 🤠Aga dışarıda yarım da satılıyor, yarım 🦃 parası atmasın şimdi o yuzden sordum
Hacı ben tek başıma o kadar yiyom 😆1.5 kg 4 5 kisiye yeter rahat
Hindi dedin ss aldım, yönetime şikayet ederim para atmadı diye😅😅, yarım hindi filan yazmiyo😅😅Yoğ hmniaa 😁 bi hindi 2 3k la şuan delirdiniz Ahfjsjdh
Ben tam diyom o çeyrek diyor bulacaz bir orta yolu 😄Aga dışarıda yarım da satılıyor, yarım 🦃 parası atmasın şimdi o yuzden sordum
Kanka belki sen kazanirsin, yarim kilo orjinal manda eti yersin 😀Ben hindi sevmiim zaten kazanana yarasın amacım 😆 Süper kupa kazanan takım 65 milyon lira kazanacakmış 😁
Marti eti bayılırım domuz etinden daha lezzetli 😄Kanka biz yıllardır martı eti yiyoruz zaten onun çeyreğiyle de doyariz 😂
Çam fıstığı, kestaneli filan olaninin Carrefour kataloğundan fiyatina bakıyorum şimdi, dağıtım ona göre,yazar 1 kişi 2000 tl diye 😅😅Ben tam diyom o çeyrek diyor bulacaz bir orta yolu 😄
Adam 50 lirayla sigara mi alsam kumar mi oynasam diye bile yazı tura atıp kumar oynuyor sen ne diyon 😂Kanka belki sen kazanirsin, yarim kilo orjinal manda eti yersin 😀
Kanka bizon dasa da var 😁 cok lezetli komure çift attinmi ortalik alev alırHindi dedin ss aldım, yönetime şikayet ederim para atmadı diye😅😅, yarım hindi filan yazmiyo😅😅
Kanka bizon dasa da var 😁 cok lezetli komure çift attinmi ortalik alev alır
Bilmiyorum her geçen gün iddaa yi büyüten bir kişi şarap maraptan,hindiye geldik, yakinda bir kişiye nusrette akşam yemeğine döner bu iş kuzu kafes filanKanka bizon dasa da var 😁 cok lezetli komure çift attinmi ortalik alev alır
Boğa dasa daha lezzetli 😅Kanka bizon dasa da var 😁 cok lezetli komure çift attinmi ortalik alev alır
AHSJWDHJ 😁