- 39,401
- 33,073
- 113
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hatta bilinmeyen bi yesilcam filmi varsa söyleyin de izleyeyim bi yandan. Dun yasar ne yasar ne yasamazi izledim. Isim olarak biliyordum izlememisim farketmedim cok iyi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hatta bilinmeyen bi yesilcam filmi varsa söyleyin de izleyeyim bi yandan. Dun yasar ne yasar ne yasamazi izledim. Isim olarak biliyordum izlememisim farketmedim cok iyi
Ben komedi olanlarını seviyorum şekerpare olur zübük olurHatta bilinmeyen bi yesilcam filmi varsa söyleyin de izleyeyim bi yandan. Dun yasar ne yasar ne yasamazi izledim. Isim olarak biliyordum izlememisim farketmedim cok iyi
Zubuk bi sevemedim. Zugurt aga kibar feyzo seviyorumBen komedi olanlarını seviyorum şekerpare olur zübük olur
Zubuk hatta en kotu kemal sunal filmi agabey. Nasil sevdin onu yahuBen komedi olanlarını seviyorum şekerpare olur zübük olur
Ordan bugünü görünce iyi geliyor en kotu Kemal Sunal filmi sabaniyedirZubuk hatta en kotu kemal sunal filmi agabey. Nasil sevdin onu yahu
Hiç acele etme ağır ağır getirDavaro iyi ya
Sabaniye de cok kotu harbiden yav.Ordan bugünü görünce iyi geliyor en kotu Kemal Sunal filmi sabaniyedir
Davaro iyi ya
Dk 72 kornerden aticaz herhalde@NashNash ceto abi 2i attircan mi polis mi çağırayım
Cok iyi ya
Oyle filmler yqpmislarki 200yil sonra bile guzel gelecek gibi geliyor. Cok baska donemmis gercektenCok iyi ya
Valla öyle dost ya hıyarto nedir be abi 🤣Oyle filmler yqpmislarki 200yil sonra bile guzel gelecek gibi geliyor. Cok baska donemmis gercekten
Eyvallah agabey sana da iyi sabahlar@Mercedes 2 kişiye ulaşır hayırlı sabahlar
Tebrikler dost iyi sabahlar@Mercedes 2 kişiye ulaşır hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar@Mercedes 2 kişiye ulaşır hayırlı sabahlar