- 80,979
- 54,137
- 113
Kesene bereket dost@Tokmakci // @Emsalsiz1903 +4 kişi seçip şans paralarını yollla kanka takip eden herkese teşekkürler
Kesene bereket dost@Tokmakci // @Emsalsiz1903 +4 kişi seçip şans paralarını yollla kanka takip eden herkese teşekkürler
Kesene bereket dost thanks@Tokmakci // @Emsalsiz1903 +4 kişi seçip şans paralarını yollla kanka takip eden herkese teşekkürler
Eyvallah dostBeyler yarım saate ulaşırım şuan müsait değilim @Daimon reis konu kilit
95 gıttı haberın olsunBeyler yarım saate ulaşırım şuan müsait değilim @Daimon reis konu kilit
Dm sana açık yazabilirsinBiz de takip ettik emmme deprem bölgesinde çok şebeke sıkıntısı oluyor devamlı takip edemedim
Kazancın ve düşüncen bol olsun reis. Profile tıklayınca dm bölümü görülmüyor sizdeDm sana açık yazabilirsin
Çok geçmiş olsun dostum Allah bir daha yaşatmasın eviniz yapıldı mı yoksa halen konteynır mı ?Biz de takip ettik emmme deprem bölgesinde çok şebeke sıkıntısı oluyor devamlı takip edemedim
1 aydır konteynerdayım . Ne evi nerde.Çok geçmiş olsun dostum Allah bir daha yaşatmasın eviniz yapıldı mı yoksa halen konteynır mı ?
Eski mesajlara bakabilirsinKazancın ve düşüncen bol olsun reis. Profile tıklayınca dm bölümü görülmüyor sizde
Üzdün dost umarım düzelir durumlar1 aydır konteynerdayım . Ne evi nerde.
10 sene şu an hastane imkanı çok kısıtlı. Bir emniyet binası yok. Postahane yok. Devlet daha kendi kurumlarını kuramadı burada (Antakya) sıra ne zaman konutlara gelir bilemiyorum. Ki evi geçtik. Konteynerıda geçtik yaklaşık 10 bin insan hala çadırda yaşıyor. Kış kapıdaÜzdün dost umarım düzelir durumlar
Offf bari sağlam korunaklı çadır verseler çok geçmiş olsun10 sene şu an hastane imkanı çok kısıtlı. Bir emniyet binası yok. Postahane yok. Devlet daha kendi kurumlarını kuramadı burada (Antakya) sıra ne zaman konutlara gelir bilemiyorum. Ki evi geçtik. Konteynerıda geçtik yaklaşık 10 bin insan hala çadırda yaşıyor. Kış kapıda