63.5 üsttü ztn takip ettik ya dost diğerinide gördümse qldığını bilmiyordum orda ne güzel minnesultan varkenBir kupon nicks 63.5 oynadı
Diğer kupon Phil ilk yarı 116.5 üst
İlki zaten geldi ama insqllah kombine değildir ayrı ayrı djr
63.5 üsttü ztn takip ettik ya dost diğerinide gördümse qldığını bilmiyordum orda ne güzel minnesultan varkenBir kupon nicks 63.5 oynadı
Diğer kupon Phil ilk yarı 116.5 üst
İlki zaten geldi ama insqllah kombine değildir ayrı ayrı djr
Bu gidişle 40 ancak çıkacak50 ciksa iyi yine
Minne sultan iyi giderdi63.5 üsttü ztn takip ettik ya dost diğerinide gördümse qldığını bilmiyordum orda ne güzel minnesultan varken
Kesinlikle katılıyorum maci izledim biraz mal mal oynuyorlarBu yatar bakmamak saglık ıcın ıyı
Kaybeder 1.01Bu mac gitti takibe bile gerek yok ben uyuyorum iyi geceler beyler. Dallas kazanir ayrica 2.55 oran
Bence dallas bu maçı alamaz abi çok zor maç dallqs içinBu mac gitti takibe bile gerek yok ben uyuyorum iyi geceler beyler. Dallas kazanir ayrica 2.55 oran
Yok be bu sfer yendi dost biz dedik bide yensin bir zahmetSalaq detroit e bak salağa zorla dyorki gel beni toronto şey yap @butragueno
burdan uzaasa maç ne gülerim uzatmada kevgire çevirir toronto 😀Yok be bu sfer yendi dost biz dedik bide yensin bir zahmet![]()
Bence alacak en kötü ihtimal handide kalacak bence +4.5Bence dallas bu maçı alamaz abi çok zor maç dallqs için
Yok la bitti mac fark 4 atis detroitti en sonburdan uzaasa maç ne gülerim uzatmada kevgire çevirir toronto 😀
Nba bu dost boston 20sn de 6 farktan maç aldı haYok la bitti mac fark 4 atis detroitti en son
Bende en az 10 fark olur diyorum, ama üst olacağı kesin bence en az 230 görürler bir ihtimal 240 250 bandinda buterBence alacak en kötü ihtimal handide kalacak bence +4.5