- 17,149
- 6,123
- 113
İnşallah dost günaydın bu aradaDur bakalım ayar verriz gün aydınlansında
İnşallah dost günaydın bu aradaDur bakalım ayar verriz gün aydınlansında
Senin bide kanki vardı heralde kimdi oİnşallah dost günaydın bu arada![]()
Alla alla yok be dost tek tabancayımSenin bide kanki vardı heralde kimdi o
Tamam bakalım müsait zamanda ben sana ulaşırımAlla alla yok be dost tek tabancayım![]()
Sıkıntı yok dost günün güzel olsun Allah'a emanetTamam bakalım müsait zamanda ben sana ulaşırım
Oğlumun tabancası tak tak atıyor amcası (angarali namık)Alla alla yok be dost tek tabancayım![]()
E tamam biliyor muşum listeye aldım müsait zamanda ulaşırımTreezy
E tamam biliyor muşum listeye aldım müsait zamanda ulaşırım
Ne tebrigi la yattık bunlar bayrama özel listeReis tebrikler ek kontenjan varsa benıde eklersen sevınırıım kuruduk ya
Sağlık olsun reıs gecmış olsun hayırlı bayramlar madem ne dıyımNe tebrigi la yattık bunlar bayrama özel liste
Alla alla nerden hatirladin la muhabbetimiz filan mi olduE tamam biliyor muşum listeye aldım müsait zamanda ulaşırım
Muhabbet yok benim cekilislerden çok çıktın ordan hatırlıyorumAlla alla nerden hatirladin la muhabbetimiz filan mi oldu
Dost bak zorlamak da istemiyom ucunda liste var da bana burda 2 3 kere cekilis cikti onlarida biliyom eminmisinMuhabbet yok benim cekilislerden çok çıktın ordan hatırlıyorum
Aganın eli tutulmaz benıde listeye alimisin agam 😂Muhabbet yok benim cekilislerden çok çıktın ordan hatırlıyorum
Eski mesajlar olsa atardım ama ben kime ne attığımı bilirim burdan 4-5 kişi dağıtım yapıyor onlardada benim dağıtım oluyor o yüzden olabilirDost bak zorlamak da istemiyom ucunda liste var da bana burda 2 3 kere cekilis cikti onlarida biliyom eminmisin
Doğrudur ozamanEski mesajlar olsa atardım ama ben kime ne attığımı bilirim burdan 4-5 kişi dağıtım yapıyor onlardada benim dağıtım oluyor o yüzden olabilir
Ne listesi bayram harçlığı?Eski mesajlar olsa atardım ama ben kime ne attığımı bilirim burdan 4-5 kişi dağıtım yapıyor onlardada benim dağıtım oluyor o yüzden olabilir
Aynen kumar parası değil helal para alın teri parası arada bazı kişilere yardım ediyoruz isim vermeyelim ayıp olur açıkta etmemek gerekNe listesi bayram harçlığı?
Attigin kisi gene kumarda yicekAynen kumar parası değil helal para alın teri parası arada bazı kişilere yardım ediyoruz isim vermeyelim ayıp olur açıkta etmemek gerek
Kumarda yememe sözü alıyorum ama yerlersede yapacak bir şey yok ben yaptığım işi bilirim çok günah işledik zamanında onları çıkarmak lazımAttigin kisi gene kumarda yicek