- 13,646
- 7,332
- 113
Iyi bakalım hayrını görürsün umarımKumarda yememe sözü alıyorum ama yerlersede yapacak bir şey yok ben yaptığım işi bilirim çok günah işledik zamanında onları çıkarmak lazım
Iyi bakalım hayrını görürsün umarımKumarda yememe sözü alıyorum ama yerlersede yapacak bir şey yok ben yaptığım işi bilirim çok günah işledik zamanında onları çıkarmak lazım
Piko sanada rol sözü olsun
Anlastık 😁Piko sanada rol sözü olsun
Sen birgün sağlam para vurucaksin hissediyorum buda burda kalsın 🤣Anlastık 😁
Bize bişe yok mu agamPiko sanada rol sözü olsun
Liste doluda gene bakalım ek bir şey yaparsak Dm atarin zatenBize bişe yok mu agam![]()
2 ay once bı vurduk tel aldık sonra fosSen birgün sağlam para vurucaksin hissediyorum buda burda kalsın 🤣
Kaç para vurdun2 ay once bı vurduk tel aldık sonra fos
85kKaç para vurdun
Bana niye Dm atmadin 🤣
Dırekt hepsı telefona gıttı ustune 4k aksesuar ıcın borcs gırdım ah ahhBana niye Dm atmadin 🤣
Bıdahakıne calacam ınsallah 😁Bana niye Dm atmadin 🤣
Bir dahakine artık 🤣Dırekt hepsı telefona gıttı ustune 4k aksesuar ıcın borcs gırdım ah ahh
Eyvallah agam kesene bereket bi paket sigara parası bile olsa kafı yoksa sorun degil zorlamaListe doluda gene bakalım ek bir şey yaparsak Dm atarin zaten
Aldın tabi promaxi girersin aksesuardan borca😀Dırekt hepsı telefona gıttı ustune 4k aksesuar ıcın borcs gırdım ah ahh
Merhabâ dostum şunu dün yazsan Bursa 1. Altılıyı cebine koymuştun.@Kaneko55 bumuydu emin olamadım bir sağlam 6 lı yapak
Bugün var mı kanka sağlam yapak ben anlamamMerhabâ dostum şunu dün yazsan Bursa 1. Altılıyı cebine koymuştun.
Altılıın sağlamı olmaz ama bakınca yazacam burdan ordan seçersin..Bugün var mı kanka sağlam yapak ben anlamam
İkindine doğru musaitim kankaAltılıın sağlamı olmaz ama bakınca yazacam burdan ordan seçersin..