- 9,385
- 7,789
- 113
odul gelmis tsk
Limit koydular kral akşama kombine yapıcam büyük ihtimal o da çekiliş olur ama@blanks kral açıkta kalanlar olarak bı roll isteriz senden 😀
Ben 8.ciyim benden nasıl önce geldi sana reis laodul gelmis tsk
Ödül geldi, kesene bereket olsun dostLimit koydular kral akşama kombine yapıcam büyük ihtimal o da çekiliş olur ama
Bolsanslar kral kesene bereketLimit koydular kral akşama kombine yapıcam büyük ihtimal o da çekiliş olur ama
iki farklı dağıtımcı var kanka ondandır bana Hamza attı sana da gelir sıraylabize kimse ulaşmadı la nası oldu
iki farklı dağıtımcı var kanka ondandır bana Hamza attı sana da gelir sıraylabize kimse ulaşmadı la nası oldu
Valla bizede ulaşmadı reisbize kimse ulaşmadı la nası oldu
Ödül geldi kesenw bereket dostumLimit koydular kral akşama kombine yapıcam büyük ihtimal o da çekiliş olur ama
Sakin relax sırayla Canımbize kimse ulaşmadı la nası oldu
Sende sakin aga aynı anda atılmıyor sırayla atıyorum ilk 9 aValla bizede ulaşmadı reis
Atarsın abi ben seni tutuyorukSende sakin aga aynı anda atılmıyor sırayla atıyorum ilk 9 a
Hadi kardeşim çoluk çocuk açSende sakin aga aynı anda atılmıyor sırayla atıyorum ilk 9 a
Geçen bir yerde ban yediğini mi ne görmüştüm o dostunTam alikemlin sevdiği roll sahi nerde o öldümü