- 29,639
- 3,663
- 113
Atmayın be
Kesnee bereket Kralİlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
Kral bi kupon daha var mı 2 kişilik 😅İlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
Tebrikler dost şansın daim olsunİlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
kesene bereketİlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
Kral bir malümatım vardiİlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
yalan atma adamın asabını bozma ben sen miyim diğer konuda üst için bu konuda alt için sinerji yapayım ikile3 hesapla beğenmişsin hala ağlıyon
Sen + wasile ödül var kardeşim daha öncede takip ettinizKral bi kupon daha var mı 2 kişilik 😅
Kesene bereket sansin daim olsunİlk kupon geldi destekleyen herkese teşekkürler ilk 8 e de tebrikler diğer 8 için diğer maç alt oynadık arkadaşlar suan Herşey iyi ödül için çekimi beklemicez maç bitsin toplu halledicez
Bi +8 daha patlatirsa benim iş tamam 😀Kral bi kupon daha var mı 2 kişilik 😅