Ben gittim dost iyi geliyor tavsiye ediyorumTeşekkürler ben başka maça 5.5 üst bakıyorum meğer diğer maç 5.5 altmiş bi doktor lazim muayene için
Ben gittim dost iyi geliyor tavsiye ediyorumTeşekkürler ben başka maça 5.5 üst bakıyorum meğer diğer maç 5.5 altmiş bi doktor lazim muayene için
asil gulucuk atanlar kazandi😀bu mesaja gülücük atan iyi gün tostları hepiniz engellendiniz
Yok lan görmedim ben öyle bir şey ilk 16’da değilsen leolisa mi ne o ödül alamıyor, ama ilk 16 içindeysen ekstra ödülü o arkadaşa veriyorLan ben elendim mi şimdi anlamadım![]()
Biri şunu dövsün artık .bu mesaja gülücük atan iyi gün tostları hepiniz engellendiniz
Ozkanim hastanedeyim valla sen nasılsınVay knk nasılsın
Tansiyon a baktır kardesimBen gittim dost iyi geliyor tavsiye ediyorum
alt aldığına dair tahiri ikna edene kadar 10 dkkamı aldıTeşekkürler ben başka maça 5.5 üst bakıyorum meğer diğer maç 5.5 altmiş bi doktor lazim muayene için
Hayrola gecmiş olsun knkOzkanim hastanedeyim valla sen nasılsın
Tahir le aramızda öyle bir sekans var gülücükle anlaşıyoruz Ferdi çok da takma bazen yersiz olsada niyetler kötü değil diye düşünüyorum kötü olduğunu seziyorsan sen kimse bas küfürübu mesaja gülücük atan iyi gün tostları hepiniz engellendiniz
Heee o zaman sıkıntı yok ödül alalımdaYok lan görmedim ben öyle bir şey ilk 16’da değilsen leolisa mi ne o ödül alamıyor, ama ilk 16 içindeysen ekstra ödülü o arkadaşa veriyor
Beşiktaş Gain'in EuroLeague katılması için takımlar oy kullanacak ya seninki de onun gibi bir şey avrupayı kovalıyor LeoisaLan ben elendim mi şimdi anlamadım![]()
İlk post ilk 16 da olanlar mı kazandı ödülü Reis@tahir1603 özelden no atsana bana
Tahir çok doğru seçim@tahir1603 özelden no atsana bana
16-12 lerde geziyor Tahir1603 dost . Yıkılıp kalacağız bir yerlerde 🤣Tansiyon a baktır kardesim
İlk 8İlk post ilk 16 da olanlar mı kazandı ödülü Reis
Kral 1.paylasimdaki beğeni ayrı 2.paylasimdaki beğeniler ayrı değil mi eğer öyle ise listede varizda o yüzden sordum@tahir1603 özelden no atsana bana
aynenİlk post ilk 16 da olanlar mı kazandı ödülü Reis