Bol sanslarDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
Bol sanslarDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
Bol şans diliyorumDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
Bol şansDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
Burun farkıyla potaya girdik demek jdj10. Oldun la kemal 😁
Bol sansDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
bol sansDostlar kombine yaptım gelirse ilk beğenen 10 arkadaşa 500 ödül olacaktır takibe gerek yok herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 980899
Azerbaycana bakıyor gıbiSlovak Won
Macaristan son kornere kaldı
Basket kolay mıAzerbaycana bakıyor gıbi
Değil tabiBasket kolay mı
Pananın başında ergin ataman var çok önde de olsa geride de olsa takımı çok frenliyor ilk çeyrekten açılmaz iki takım Azerbaycan’da bizim gibi milli duygu çok yüklü mahalle maçı da yapsa kazanmaya çıkar biraz duygusal ekledim onları Ordan patlarsak böyle vaziyetin içine soxumBasket kolay mı