- 10,691
- 8,200
- 113
kesene bereket biladerim sen dm atana kadar beklerim adamsınListe bozulmasın diğer arkadaşlara ben dm yoluyla ulaşırım burda olanın dagıtımını Hamza yapsın senin ödülün değişmeyecek kardeşim
kesene bereket biladerim sen dm atana kadar beklerim adamsınListe bozulmasın diğer arkadaşlara ben dm yoluyla ulaşırım burda olanın dagıtımını Hamza yapsın senin ödülün değişmeyecek kardeşim
dm aç da iban atakListe bozulmasın diğer arkadaşlara ben dm yoluyla ulaşırım burda olanın dagıtımını Hamza yapsın senin ödülün değişmeyecek kardeşim
sen ben alikemalHangi diğer 😅
agaaa leeeeeeeeBir Allah'ın kulu bize etiket atmamış, insanın böyle hiç seveni olmayacak işte
pasif lazımAktifim
Yasakmış dost yoksa ben kaydıracaktım bilmiyorum kiYaa bi ya bir öyle bir böyle![]()
Kime diyon bunu hepsini hamza yapsın sorun değil benim içinListe bozulmasın diğer arkadaşlara ben dm yoluyla ulaşırım burda olanın dagıtımını Hamza yapsın senin ödülün değişmeyecek kardeşim
Bırısı kaydırsın artık gucum kalmadıYasakmış dost yoksa ben kaydıracaktım bilmiyorum ki
4 5 kişi tek aktifti zaten gol deHangi diğer 😅
TebriklerNeyse alanlara basarılar 1000e katlarsınız inssssss
İlk 10 dedi kendin seç demedi ki agamBir Allah'ın kulu bize etiket atmamış, insanın böyle hiç seveni olmayacak işte
Kral niye bukadar yoruyorsun ki kendini ilk 10 kişi belli zaten 5 5 iki kişi göndersin onlara gönder yazmayan olursa diğerine atsınlar sana dm den yazipListe bozulmasın diğer arkadaşlara ben dm yoluyla ulaşırım burda olanın dagıtımını Hamza yapsın senin ödülün değişmeyecek kardeşim
Kanka senin 5 tamam diğerlerini bekliyoruzKime diyon bunu hepsini hamza yapsın sorun değil benim için
Kaydırmak yasakdegğikş aktif değil teşekkür edeip geçmişletYasakmış dost yoksa ben kaydıracaktım bilmiyorum ki
@JackWilshere10 adam gibi adam afiyet olsunYasakmış dost yoksa ben kaydıracaktım bilmiyorum ki
Sen mi dağıtıyon tahir mi ferdimi kim inş ferdi değildirdm aç da iban atak
Sondan 10 kisiİlk 10 dedi kendin seç demedi ki agam
bize serbestYasakmış dost yoksa ben kaydıracaktım bilmiyorum ki