- 1,033
- 175
- 63
çoktan geldi ama kimse yok burda ben varım bi yarım saattirBende maçları bulamadim
çoktan geldi ama kimse yok burda ben varım bi yarım saattirBende maçları bulamadim
dost piyasda yok başkanTebrikler dost
Dostum insanlardan ben getirdim diye diye Altan alta komisyon istiyorsunuz her konuda bir çıkarın var burası öyle bir forum değil@Blbnbrsn nerdesin dost
30dakikamı ayırdım yani ama kupon sahibi yok gelsin bir tebrik edelim para mara istemez erdalbakkal sen ne sandın beniDostum insanlardan ben getirdim diye diye Altan alta komisyon istiyorsunuz her konuda bir çıkarın var burası öyle bir forum değil
sen mi takip ettin de hesap soruyorsun bana yarım saat ben ettim boş yapıyorsunDostum insanlardan ben getirdim diye diye Altan alta komisyon istiyorsunuz her konuda bir çıkarın var burası öyle bir forum değil
dostum tebrik edersin foruma giriş yapınca teşekkür eder neyi uzatıyorsun30dakikamı ayırdım yani ama kupon sahibi yok gelsin bir tebrik edelim para mara istemez erdalbakkal sen ne sandın beni
Asıl boş yapan sensin herkes seni uyarıyor hala devam neyse bak dalganasen mi takip ettin de hesap soruyorsun bana yarım saat ben ettim boş yapıyorsun
haci adam ne roll yazmis nede cekilis kuponunu paylasmis sadecesen mi takip ettin de hesap soruyorsun bana yarım saat ben ettim boş yapıyorsun
dostum içinden gelir takip edersin niye böyle zorluyorsun onu açıklar mısınsen mi takip ettin de hesap soruyorsun bana yarım saat ben ettim boş yapıyorsun
tmam başkan sıkıntı yokdostum tebrik edersin foruma giriş yapınca teşekkür eder neyi uzatıyorsun