- 11,826
- 9,267
- 113
Sen istatistikçisin bak bi rahatlarsın bence ev baya iyiBende bi yek ondan korktum kuponu gorunce.umarim strestsiz gelir
Sen istatistikçisin bak bi rahatlarsın bence ev baya iyiBende bi yek ondan korktum kuponu gorunce.umarim strestsiz gelir
He tmm kaybolma biz birbirimize veriyoz zehiri sanada verelim 😂😂Maçı izliyordum 10 dk uzatmayı gördüm dedim attıracaklar iyi atamadı
Nereye dostumNeyse hadi bo şans hocam umarım gelir 1500 güzel para
Bendr son 2 şimdi yakıyorum diğeri geline inşallahMac basliyo vallahi izleyesim var ya netim yok.cok gerildim sigara icicem 1 dane sigara kaldi icemiyom
Ayni sikinti bnedede var bende hanima birakcam mecbur birini parada yok sigarada.aksma etkinlikten kazandim siteye attim dedim belki ssns yaver gider gitmedi patladik hemenBendr son 2 şimdi yakıyorum diğeri geline inşallah![]()
Mehmet attı ali attı sana 2 side gitti miAyni sikinti bnedede var bende hanima birakcam mecbur birini parada yok sigarada.aksma etkinlikten kazandim siteye attim dedim belki ssns yaver gider gitmedi patladik hemen
Evet abi 2side gitti elektrik kesildi kesilcek faturayi odemem gerek mecbur ssnsimi denedimMehmet attı ali attı sana 2 side gitti mi