Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Blbnbrsn / Kötü Şansı Kırıcam Bu Kuponla 😃

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
5.8

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,635
92,916
113
Bol şanslar reis

Anlcelik61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
223
85
28
Hocam şimdiden boş şans diyim ama bir ufak eliştiri yapmak istiyorum bakiye miktarın yüksek bir mebla neden bu kadar kombine ye girersin ki tek maç üzeri şansını %60 %70 lere çıkarmak varken neden bu kadar işini şansa bırakırsın 🙂

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Bol şans dost. Hepimiz ayni hatayi yapiyoruz arka arka kayiplardan sonra en az 4-5 oran ariyoruz kesmiyor 2 oran. Umarım tutar ve zararı karşılar

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
Bol şanslar.Dörtlü kombine biraz riskli görünüyor umarım patlamaz. ben 2li kombine oynarken bile 5 kere düşünüyorum :D

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Seçimler son derece mantıklı

Blbnbrsn

Uchiha İtachi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
534
93
Altay gavura saldırır gibi saldırıyor boluya 😃😃

Blbnbrsn

Uchiha İtachi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
534
93
Hocam şimdiden boş şans diyim ama bir ufak eliştiri yapmak istiyorum bakiye miktarın yüksek bir mebla neden bu kadar kombine ye girersin ki tek maç üzeri şansını %60 %70 lere çıkarmak varken neden bu kadar işini şansa bırakırsın 🙂
Reis zaten kombineler gayet mantıklı seçim uçuk oran da değil zaten kafama yatarsa cash out atıp cikiyorum 2 oran veya üstü olursa 2 maç alıyorum genellikle