- 1,836
- 863
- 113
Beyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
Bol bol iki tabağa yakin çorba iç dostum boğazı sıcak tut geçerBeyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
Başladı kestanemin mesaisi. Boğazda kaşıntı vardı en son senin geçen sene. Noldu o işe?Beyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
Boğazda boğazına iğne batir geçerBeyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
Konum at yanına geleyim sana bir gargaraya yaptırayım düzelirsinBeyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
Çok ağrıyorsa üstüne bi tane de iğne vururum sabaha bir şeyin kalmazBeyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
KOMİK DEĞİLSİNÇok ağrıyorsa üstüne bi tane de iğne vururum sabaha bir şeyin kalmaz
Gtum kasiniyo diye konu actigini bilen pek yok bellikiKonu sahibini millet tanımıyor yada unutmuş olsa gerek düzgünce cevap veriyor 😀 geçmişte aynı gün 3 kez sağlık hakkında diye konu açıp boğaz burun en son da s2m kaşınıyor diyen adam bu Cook da ciddiye almayın
abi öyle olunca yavaş yavaş ılık su içiyom be. geçiyo sigara içme bi de sanki duman yapışıyo gibi oluyor🤣Beyler dondurmayı fazla kaçırdım boğazda iğne batıyor gibi acayip bi ağrı oluyor yaşayan varmı
ben zaten konu açmıyom,o gün site hesabımı kapattı yattı üstüne paramın adamlar dalga geçip bana nefret kusuyor lan ben ne yaptım,forumu x gibi kullanıyorum ben valla gündemi burdan takip ediyorum sadece kumarla ilgili konu açılması sıkıcı olurdu.Biz kumarla alakalı konu açsak yinede linç edecek bişey bulursunuz eleman hem soru sormuş hem cevap vermiş sizde ciddi ciddi akıl veriyorsunuz mk forum bi kendine gelseydi önce aceleniz ne
Tmm onu anladikta bro gtu ağrıyan adamda gelip burda gtum ağrıyor diye konu açmaz be.bu arkadaş surekli böyle konular açıyor hem GTum ağrıyor diye açtı hem sihim ağrıyor diye açtı.adam burayı revir olarak kullaniyoben zaten konu açmıyom,o gün site hesabımı kapattı yattı üstüne paramın adamlar dalga geçip bana nefret kusuyor lan ben ne yaptım,forumu x gibi kullanıyorum ben valla gündemi burdan takip ediyorum sadece kumarla ilgili konu açılması sıkıcı olurdu.