Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boğaz Ağrısı Hk.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,558
2,166
113
Sıcak bisiler icmen lazım katı kıtalar yeme sıcak bı çorba boğazını dinlendir biraz yani kati yiyecekler yemeyerek geçer ciddi bi durum değil

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,983
13,063
113
Sıcak içme ılık iç

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,451
1,278
113
Yakınlardaki acile git ilaç yazsın nöb. Ezc gidip ekonomiye destek ver biraz ( dönersermaye)

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,277
1,063
113
aynı benimde öyle dost bayramdan beri zor yutkunuyorum soguk biraları vurdum diyodum ama herkesde var sanırım salgın gibi

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
1,406
113
Biz kumarla alakalı konu açsak yinede linç edecek bişey bulursunuz eleman hem soru sormuş hem cevap vermiş sizde ciddi ciddi akıl veriyorsunuz mk forum bi kendine gelseydi önce aceleniz ne

Sonbelbukucu84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
240
43
Biz kumarla alakalı konu açsak yinede linç edecek bişey bulursunuz eleman hem soru sormuş hem cevap vermiş sizde ciddi ciddi akıl veriyorsunuz mk forum bi kendine gelseydi önce aceleniz ne
ben zaten konu açmıyom,o gün site hesabımı kapattı yattı üstüne paramın adamlar dalga geçip bana nefret kusuyor lan ben ne yaptım,forumu x gibi kullanıyorum ben valla gündemi burdan takip ediyorum sadece kumarla ilgili konu açılması sıkıcı olurdu.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,317
62,934
113
ben zaten konu açmıyom,o gün site hesabımı kapattı yattı üstüne paramın adamlar dalga geçip bana nefret kusuyor lan ben ne yaptım,forumu x gibi kullanıyorum ben valla gündemi burdan takip ediyorum sadece kumarla ilgili konu açılması sıkıcı olurdu.
Tmm onu anladikta bro gtu ağrıyan adamda gelip burda gtum ağrıyor diye konu açmaz be.bu arkadaş surekli böyle konular açıyor hem GTum ağrıyor diye açtı hem sihim ağrıyor diye açtı.adam burayı revir olarak kullaniyo