- 31,884
- 13,775
- 113
135
Karistirma sus
Savasla 3 ncu rollum hep birlikte bastan sona takip ettmozi qetrdikSavasın kazandırdıgı roll yok
Ins hep biseyleri sabitleriz aklımızda ama o sınır cizqisinden cikip baska maclarads bakabiliypriz dost😂Bu akşam gs maçı 2.5 üst 3.5 üst rahat olur 4 5 atar gs
Maribor Fener maçıda 2.5 3.5 bu hafta Avrupada sadece bu iki maçı oynucam gerisine gram bakmam ikisi de bol gollü geçicek
Yok ben 1 aydır kafamda maçları seçiyorum haftalık sadece onlara oynuyorum canlıya bulaşmadan oynuyorum 1 Aydır kazanıyorum iyi kötü çünkü maça diosun üst olur bakion 1 0 olmuş 2.5üst oranı düştü diye 3.5 üst alion 2.5 da kalıyor canlı işi bok yaniIns hep biseyleri sabitleriz aklımızda ama o sınır cizqisinden cikip baska maclarads bakabiliypriz dost😂
O fenerin ta ak ben 75 dk 10 kisiye 1 gol atamasi saldirmadi bile sekabet freebetden 6200 gelckdi hala kendime gelemedim yolunu sihdigim ismali kartali otlek ibneBu akşam gs maçı 2.5 üst 3.5 üst rahat olur 4 5 atar gs
Maribor Fener maçıda 2.5 3.5 bu hafta Avrupada sadece bu iki maçı oynucam gerisine gram bakmam ikisi de bol gollü geçicek
Evet maalesef o konuda haklisin bende dahil bizim millet cabuk zenqin olma hayaline kapıldıqi için canliya dusuyoruz qercekten ole quzel bisey ypiyorsan kazaniyorsan sevinirim dost herşey aklindan qectiqi qibi OlsunYok ben 1 aydır kafamda maçları seçiyorum haftalık sadece onlara oynuyorum canlıya bulaşmadan oynuyorum 1 Aydır kazanıyorum iyi kötü çünkü maça diosun üst olur bakion 1 0 olmuş 2.5üst oranı düştü diye 3.5 üst alion 2.5 da kalıyor canlı işi bok yani