mesela tel ve e mail. ama sitede bilgi güncelleme diye bişey yokmusTam olarak hangi bilgileri güncelleyecektin
mesela tel ve e mail. ama sitede bilgi güncelleme diye bişey yokmusTam olarak hangi bilgileri güncelleyecektin
Cebindeki bozuk parayı kafamıza fırlatıyo heriflergecenlerde bi sitede gördüm. 10 $ bonus 40 kat çevrim veeee çevrim sonrası max 2,5 $ çekim![]()
Paraya çöktük sg diyemedikleri için risk birimi kararı böyledir diyorlar 🤣Dost sen hiç kazanmamışsın ki NB olasın.
Piyasada ki en kralım diyen 5-10 siteden NB um,buraya sponsorlarda var aralarında tartışma falan yok.
Aynı siteden ard arda 5-6 gün çekim yap bak bakalım tavırları nasıl.
-Risk birimimizin aldığı karar doğrultusunda...
+Risk birimi neye yönelik karar aldı?
-Üzgünüz paylaşamayız.
Öyle küfür vs hikaye kaybettiğin siteye ana avrat düz git hesabımı kapat de bak bakalım ne diyolar,Şansınız düzelir elbet bizle alakası yok.Lütfen bokunuzu yiyim biraz daha yatırım yapıp kaybedin derler.Amerikayı keşfetmiş gibi konuşmayalım rica ediyorum.
sanki hakediyoruz biz. bak şu anda forumda konusu var. egebet resmini telegramda kendi profilin yapacaksın 50 fs eklenecek. 50 fs den ne cıkacak zaten. ayrıca yapanların aldıgı risk umrunda bile değilCebindeki bozuk parayı kafamıza fırlatıyo herifler
Yav ne riski bi şey olmaz 50x10.belki bir sey verir diye yapıyor herkessanki hakediyoruz biz. bak şu anda forumda konusu var. egebet resmini telegramda kendi profilin yapacaksın 50 fs eklenecek. 50 fs den ne cıkacak zaten. ayrıca yapanların aldıgı risk umrunda bile değil
yapan tabikide yaparda hep bişey olmazlardan geldi başımıza ne geldiyseYav ne riski bi şey olmaz 50x10.belki bir sey verir diye yapıyor herkes
ya kral diyorum ya yapan yapar bişey diyemem. hiç bişey olmasa kişilerinden ark eşin dostu görmesi yeterli. diyeceksin ayarlardan kapat bunu bilen kaç kişi vardır yada akıl edip yapar acaba.Pp ye koyulan resim bu ne var bunda
Ekli dosyayı görüntüle 989581
Normalde deneme kovalamam 15 inde full mesaili 73 k maaşı kartları takla attırdıkdan sonra hepsini parça parça kaybettim bugün bi site denk geldi sadece 100 YÜZ TL 😅 deneme veriyordu aldım aw 10 bin yap 1 çek 100 bin yap 10 çek diyordu oyna oyna bj te para 23 bin oldu geri 10 a düştü 1 çektim geri dakkasında gitti ahahajsjArkadaşlar durum bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama sizce de son zamanların en berbat en bonussuz en parasız dönemlerini geçirmiyor muyuz ya ? Eskiden parasız kalırdım ama hiç değilse aranırdım, ya da sms yoluyla güzel bonuslar tanımlanırdı nakitler tanımlanırdı ve son zamanlardaki gibi saçma çevrim şartları da olmazdı. Hadi diyelim ki o da olmadı aramadılar sms atmadılar paylaşılan kodlardan hiç değilse güzel bir şeyler çekebilirdim şimdi o da yok saçma sapan yatırım şartları saçma sapan kodlar 50 freespin veriyor 2500 yap 1000 yatır 2000 çek gibi buna benzer saçmalıklar. Siz ne düşünüyorsunuz benim yaşadıklarımı siz de yaşıyor musunuz ?
Zoruma gitti milyar milyar ana param iki katı olmadan eriyor sitenin 100 TL’si bereketlendi bugünNormalde deneme kovalamam 15 inde full mesaili 73 k maaşı kartları takla attırdıkdan sonra hepsini parça parça kaybettim bugün bi site denk geldi sadece 100 YÜZ TL 😅 deneme veriyordu aldım aw 10 bin yap 1 çek 100 bin yap 10 çek diyordu oyna oyna bj te para 23 bin oldu geri 10 a düştü 1 çektim geri dakkasında gitti ahahajsj
Öylelerine iyice ayar oluyorum işte milyona yakın zararım olan siteden geçen ay doğum günü bonusu istedim eklemedi çıldırdım resmen.aynı durumlar 400k kaybettiğim site şans bonusu bile eklemiyor
2 saat sonra sileceksin zaten yapan yapar herkesin kendi keyfine kalmışya kral diyorum ya yapan yapar bişey diyemem. hiç bişey olmasa kişilerinden ark eşin dostu görmesi yeterli. diyeceksin ayarlardan kapat bunu bilen kaç kişi vardır yada akıl edip yapar acaba.
kral senin bugun d.günün mü ? başka konuda gördüm de2 saat sonra sileceksin zaten yapan yapar herkesin kendi keyfine kalmış
Kanka valla seni tebrik etmesem ayıp olur 100 TL’ yi 23K nasıl yaptın sen ya 😂Normalde deneme kovalamam 15 inde full mesaili 73 k maaşı kartları takla attırdıkdan sonra hepsini parça parça kaybettim bugün bi site denk geldi sadece 100 YÜZ TL 😅 deneme veriyordu aldım aw 10 bin yap 1 çek 100 bin yap 10 çek diyordu oyna oyna bj te para 23 bin oldu geri 10 a düştü 1 çektim geri dakkasında gitti ahahajsj
Emanet tetikte Gezen imparatorrrrrArayış devam ediyor![]()
jojo holi tonla yat vardı eklemediler meselaÖylelerine iyice ayar oluyorum işte milyona yakın zararım olan siteden geçen ay doğum günü bonusu istedim eklemedi çıldırdım resmen.
Değil arkadasın sorusuna cevap verdim sadecekral senin bugun d.günün mü ? başka konuda gördüm de