- 24,310
- 17,286
- 113
Bnde 41 var masallah der mi hocam 🤣Kodlari bile bizim millet ole bir sömürüyor ki adam 40 tane hesap aciyor bizden gerçekten bu saatten sonra cacık bile olmaz hocam
Bnde 41 var masallah der mi hocam 🤣Kodlari bile bizim millet ole bir sömürüyor ki adam 40 tane hesap aciyor bizden gerçekten bu saatten sonra cacık bile olmaz hocam
Hoca ya sorman lazım benim bilgim yok pauahBnde 41 var masallah der mi hocam 🤣
🤣 Ey zendeburlar der smdi.hoca bize 🤣Hoca ya sorman lazım benim bilgim yok pauah
Aynı orandan lille ilk yari 1 çıkar dedim bi o gelmedi çok güzel bir para gelecekti sans iste olmayınca olmuyor dost sana da geçmiş olsun@Erhan2121 cok buyuk bosluktaym 🤣
Eycam midir nedir onun ben ayagina sokam 🤣🤣Aynı orandan lille ilk yari 1 çıkar dedim bi o gelmedi çok güzel bir para gelecekti sans iste olmayınca olmuyor dost sana da geçmiş olsun
Kod konusunda karşı olduğumuz husus tam da budur zaten. Üyeler şansını günlük denesin kendi hesabından yoksa gidip 90 yaşındaki ninesine hesap açmanın alemi yok. Dolandırıcılığın farklı bir boyutudur bu.Kodlari bile bizim millet ole bir sömürüyor ki adam 40 tane hesap aciyor bizden gerçekten bu saatten sonra cacık bile olmaz hocam
Ayenn ole az ile yetinmek lazim ama bizim millet aza tamah etmiyor ki hocamKod konusunda karşı olduğumuz husus tam da budur zaten. Üyeler şansını günlük denesin kendi hesabından yoksa gidip 90 yaşındaki ninesine hesap açmanın alemi yok. Dolandırıcılığın farklı bir boyutudur bu.
Kasap yağı bol bulunca bi tarafına sürermiş, bizim insanımızda da durum bu. Hak etmediği fazlalığa alışınca saçmalar maalesef.Ayenn ole az ile yetinmek lazim ama bizim millet aza tamah etmiyor ki hocam
Yav yok millet sanal numara alıp hesap açıyor zaten everylerde TC falan istemiyor istedigin kadar aç öyle yapiyorlardirKod konusunda karşı olduğumuz husus tam da budur zaten. Üyeler şansını günlük denesin kendi hesabından yoksa gidip 90 yaşındaki ninesine hesap açmanın alemi yok. Dolandırıcılığın farklı bir boyutudur bu.
Hocam bir okuyup üfleyelim de tezelden en yakın zamanda yeniden gelsin kodlarKasap yağı bol bulunca bi tarafına sürermiş, bizim insanımızda da durum bu. Hak etmediği fazlalığa alışınca saçmalar maalesef.
Olm sen istememişsin ki dilenmişsin.Şansınızı deneyin 100 tele ekledi ama kefil değilim
Çabasız olmuyorOlm sen istememişsin ki dilenmişsin.
100 lira için canlı desteğe de dilenmeyek.Çabasız olmuyor
Öyle deme 2 tane pide alınıyor bu parayla100 lira için canlı desteğe de dilenmeyek.
Bizim bir ekmek remzi vardı ekmek parası ekmek parası o misalllÖyle deme 2 tane pide alınıyor bu parayla
Bide bez parası diye gezen var 3 numaraBizim bir ekmek remzi vardı ekmek parası ekmek parası o misalll
Neyse bir şey dememek lazım pide alırsan iyi hoş devir paylaşma devri yarısını bana yolla 😆😆😆Bide bez parası diye gezen var 3 numara