- 19,398
- 20,947
- 113
Mutluluk çubuğuEkranda cubuk var benim yukarda spam çubuğu 1 yıldan beri o cubukla geziyorum ekranda spam için kodları alalım diye spam cubugu telefon da
Mutluluk çubuğuEkranda cubuk var benim yukarda spam çubuğu 1 yıldan beri o cubukla geziyorum ekranda spam için kodları alalım diye spam cubugu telefon da
Sizi tanımıyorum ama hak verdim 😁😁😁😁Allahtan yok yoksa yine 50bin kazanırdın 1000/1000 farmlar kendini keserdin bu defa
Bu konuda birşey eksik haylanımMutluluk çubuğu
Bende farkettimde bulamadım kankam 😆Bu konuda birşey eksik haylanım
Dümenin eksik dümenlerin eksik dümenciiiiiBende farkettimde bulamadım kankam 😆
@Erhan2121 yok 😆😆😆Bende farkettimde bulamadım kankam 😆
Anlatıyorum hemenDümenin eksik dümenlerin eksik dümenciiiii
O bulmuş parayı bitince düşer saat 3:30 gibi burada iyi takip et 😆@Erhan2121 yok 😆😆😆
Helal kardeşim özüne dönmüşsünDostlar JoJo matbet kodları bitirdiler kendimi boşlukta hissediyorum napacaz
Şuanda bu sekildeyim Ekli dosyayı görüntüle 943536
Wncaa women kovalıodur alta basıp yatar 2.40 gibi düşer konuya diyorum ben 😆😆O bulmuş parayı bitince düşer saat 3:30 gibi burada iyi takip et 😆
Geçen Toros ile kargasekmezden iniyorum Abs patladı yan bariyerlere vurdum Allah'tan airbagleri açtıda canımızı zor kurtardıkDümenin eksik dümenlerin eksik dümenciiiii
3:30 hiç sekmez görürsün uzun uzun yazmaya başlar 😆Wncaa women kovalıodur alta basıp yatar 2.40 gibi düşer konuya diyorum ben 😆😆
Anladıysam @gallipolli olayım.Geçen Toros ile kargasekmezden iniyorum Abs patladı yan bariyerlere vurdum Allah'tan airbagleri açtıda canımızı zor kurtardık
Geçmiş olsun haylanımGeçen Toros ile kargasekmezden iniyorum Abs patladı yan bariyerlere vurdum Allah'tan airbagleri açtıda canımızı zor kurtardık