- 2,734
- 1,666
- 113
Baş göz üstüne erhanımSen haylan oğuz abin 3 nuz bulusun
Yeni yaptim iste bi rolde acsaydik iyi olacak tida yokmus sende de para pauahSahur yap mac yok mac git 🤣
Tüm bonuslarimiz da sevaplarimizda yatirimlidir.Seve seve hocam, dergaha girişte hoş geldin ve deneme bonusu var mı?
Gecesine konu acariz bosluktayiz 😂😂😂Bizi dert sahibi yapmasında 😆
Yada kurban bayramına doğru diye açarız 😂Gecesine konu acariz bosluktayiz 😂😂😂
E hocam biz öyle bonuslu dergahları pek sevmiiz.Tüm bonuslarimiz da sevaplarimizda yatirimlidir.
😂😂😂 Zalim oyunu bozan 😂Yeni yaptim iste bi rolde acsaydik iyi olacak tida yokmus sende de para pauah
Hocam bir de sevap pointleri çekerken kimlik ile selfie ve ArifEfendiDergahı yazan bir kağıt ve güncel gün tarih saat gerekiyor mu?Tüm bonuslarimiz da sevaplarimizda yatirimlidir.
Geçer geçer bende sen yaşlarında her gün aşık oluyordum bir ankaraya vurgundumBaba onu bunu boşverin de ben aşık oldum.
Zaten delikanlı adamız kızın sevgilisi var bize yakışmaz Bekir İle Uğur muyuz biz?Geçer geçer bende sen yaşlarında her gün aşık oluyordum bir ankaraya vurgundum
Ferhat ile şirin olmak varken Bekir ile Uğur olmanın anlamı yoktur 😂Zaten delikanlı adamız kızın sevgilisi var bize yakışmaz Bekir İle Uğur muyuz biz?
Yemek hazır.Ferhat ile şirin olmak varken Bekir ile Uğur olmanın anlamı yoktur 😂
Bende şimdi hazırladımYemek hazır.
Afiyet olsun gardasmBende şimdi hazırladım