- 3,119
- 1,502
- 113
Yok abi ciddiye alma tercih senin rahat kafayla oynuyorlar kadroda degisiklikde yaptilar ya 2 3 gol atarlar yada 2 3 gol yerler ben bol gollu dusunuyorumKazanır mı Harbiden ya ben de öyle düşündüm 2 liraya 2000 lira veriyor
Yok abi ciddiye alma tercih senin rahat kafayla oynuyorlar kadroda degisiklikde yaptilar ya 2 3 gol atarlar yada 2 3 gol yerler ben bol gollu dusunuyorumKazanır mı Harbiden ya ben de öyle düşündüm 2 liraya 2000 lira veriyor
Neyi ciddiye almayayım Ben de öyle düşündüm de şimdi geçen maçı kaybetti ya o maçı kaybetti diye illa kupayı almama şeyi yok değil miYok abi ciddiye alma tercih senin rahat kafayla oynuyorlar kadroda degisiklikde yaptilar ya 2 3 gol atarlar yada 2 3 gol yerler ben bol gollu dusunuyorum
Senin kanal bugun AM yi fazla basmis dost 🙂Kazanır mı Harbiden ya ben de öyle düşündüm 2 liraya 2000 lira veriyor
2.3. Takimlara yenildik elendik artik 4 0da yensek elendigimz icin bunlar bu maci alir diye dusundum.bende bakalim 15 dakka kaldiNeyi ciddiye almayayım Ben de öyle düşündüm de şimdi geçen maçı kaybetti ya o maçı kaybetti diye illa kupayı almama şeyi yok değil mi
Bu maçı demiyorum ki dünya kupasını hangi takım kazanır diyorum2.3. Takimlara yenildik elendik artik 4 0da yensek elendigimz icin bunlar bu maci alir diye dusundum.bende bakalim 15 dakka kaldi
ev internetim gelsin denerim ben bu bonusu ancak bunlarda şansım tutar sonrada site ödemez250 tl 2500 yap 250 cek sadece slot uyelik sonrasi profilden telegram dogrula bonus talepten talep et bana 250 lazim diye aldim kaybettim begenmeyen almasin ihtiyaci olan denesin kolay gelsin
bossbet107.comEkli dosyayı görüntüle 989720
Prencesde 2 kere 100 tl satin alima 3 tl odedi 56 tl ye 4 tl den spine sardim her ele 10 x atiyor ama her ele hep 1 tlye atti tekrar 250 oldu satin alima odeme yapmayinca battim ilk defa basima bu sekilde denk geldi alincak bir bonusda degil ama ihtiyaci olana ilac gibi gelir belkiev internetim gelsin denerim ben bu bonusu ancak bunlarda şansım tutar sonrada site ödemez![]()
kurucam site ya artık belli olduPrencesde 2 kere 100 tl satin alima 3 tl odedi 56 tl ye 4 tl den spine sardim her ele 10 x atiyor ama her ele hep 1 tlye atti tekrar 250 oldu satin alima odeme yapmayinca battim ilk defa basima bu sekilde denk geldi alincak bir bonusda degil ama ihtiyaci olana ilac gibi gelir belki
Beni etiketlemeyi unutma agakurucam site ya artık belli oldu
herbokolog101.com diyede domaini çözücem
site sloganımda Cehennemdeki muazzam hazlar bölgesine hoş geldiniz 😎 😎 😎 😎
para yatırmak kolay ama para almanın zor oldugu tek site 😎😎😎
❌❌Adam konu açmış ihtiyacı olan denesin diye adamın biri de kalkmış konunun 2. Mesajında başka şeyler yazıp konunun içine etmiş. Bi Dünya Spor konusu var hadi onu da geçtim adam gibi gidin Açın başlığınızi gidin orada yapın konu dışı muhabbetinizi!! Yonetimin buna bir çare bulması gerekli hayır o değil adam bi de kalmış dalgadan eve giderken üzerinde kaç Gr maddeden aşağı eve girmediğini yazıyor. Müptezel herif tabi cebinde para olmaz! 👈Param yok sıfırım ama böyle bonusu hayatta almam biliyor musun boşa kayıp zaman
O mubtezel seni bir s**** Kaçacak delik ararsın namussuz Sana ne lan deneme bonusu alanı en üstü görüyor 6 okumana gerek var mı En üstte zaten yazıyor deneme bonusu seni ters çevirip düz yaparım❌❌Adam konu açmış ihtiyacı olan denesin diye adamın biri de kalkmış konunun 2. Mesajında başka şeyler yazıp konunun içine etmiş. Bi Dünya Spor konusu var hadi onu da geçtim adam gibi gidin Açın başlığınızi gidin orada yapın konu dışı muhabbetinizi!! Yonetimin buna bir çare bulması gerekli hayır o değil adam bi de kalmış dalgadan eve giderken üzerinde kaç Gr maddeden aşağı eve girmediğini yazıyor. Müptezel herif tabi cebinde para olmaz! 👈
Al işte adamım diye dolaşır forumda verdiği cevaba bak muptezelin. Senin dalgan kalkiyormu ki maddedenO mubtezel seni bir s**** Kaçacak delik ararsın namussuz Sana ne lan deneme bonusu alanı en üstü görüyor 6 okumana gerek var mı En üstte zaten yazıyor deneme bonusu seni ters çevirip düz yaparım
Bir yanıma gel bakayım bir Domal bakayım kalkıyor mu Kalkmıyor mu o zaman anlarsın ağzımı açtırma s********* seni yok sayıyorum Bir daha da yazmaAl işte adamım diye dolaşır forumda verdiği cevaba bak muptezelin. Senin dalgan kalkiyormu ki maddedençoluk çocuk var sayfa da bi bitmediniz veremli köpekler
rahat ol rahat ol arkada planıda kurdum ben 😎 😎Beni etiketlemeyi unutma aga
Ağam sen zenginmissn 😄😄rahat ol rahat ol arkada planıda kurdum ben 😎 😎
sıra geldi chatgpt denilen dingili ikna etmeye o kadar 22 dolar veriyorum bana bi sahte site hazırlar diye umuyorum 😎😎😎
Birazdan senin için bi deneme bonusu paylaşacağım muro ben çekim verdim gelirse eğer paylaşacağınNe oluyor maçlara para dağıtıyor resmen ya
öyle deme iki bremen parası var burada 😎 😎2 paket sigara parası yazık la
Burada paylaşma o teneke var bir tane üstte o almasın çok konuşuyorBirazdan senin için bi deneme bonusu paylaşacağım muro ben çekim verdim gelirse eğer paylaşacağın