- 22,998
- 9,078
- 113
handikap +11 yok mu laBol şanslar 20 beğeni olmamış role başlama![]()
handikap +11 yok mu laBol şanslar 20 beğeni olmamış role başlama![]()
Ben beğendim geri aldım sayılmaz mı Metinim.Bol şanslar 20 beğeni olmamış role başlama![]()
+11 ler mikti bizi. En son bonusla şunu yapmıştım 5k yap 2k çek onunda devamı gelmedihandikap +11 yok mu la![]()
Kral maç sati değişmiş bilgin olsun 02 .15 de başlayacakmışSohbetimizi başka konu içerisinde yapalım. Ricamdır.
Var sistemindeki arızadan dolayiKral maç sati değişmiş bilgin olsun 02 .15 de başlayacakmış
BOl şanslar dost1.adim alternatif 2. Kupon 2.sinde 1 i gelirse 1 adım daha yaparız 2. Side gelirse sıkı takip edene hediyesini gönderelim.
TşklerBOl şanslar dost
Bol şansMaç saatinin ertelenmesine istinaden 1 adet daha kupon paylaşacağım 1. Adım diye 1 gelirse devam 2 si gelirse hediye verelim.
Yanlış düşünüyorsun gol haberi anlık olması yeterli Allah gönlüne göre versin.Sıkı takip edin bak taç korner falan herşeyi yazın yoksa sana ödül yok der bu üye.buna takipçi deil köle lazım awk
Bol şans bunada1.adim alternatif 2. Kupon 2.sinde 1 i gelirse 1 adım daha yaparız 2. Side gelirse sıkı takip edene hediyesini gönderelim.