- 25,881
- 6,762
- 113
Kasa 4K diyor milleti kekliyor işteBakiyeyi ikiye böldüm 1 kupon dahi gelse hediye göndereceğim ulan beni bile yalancı yaptınız yha katılan katılır katılmayan gitsin
Kasa 4K diyor milleti kekliyor işteBakiyeyi ikiye böldüm 1 kupon dahi gelse hediye göndereceğim ulan beni bile yalancı yaptınız yha katılan katılır katılmayan gitsin
4 k bastım diyeninde ortaliga fitne yayaninda..4k basmistin dimi bu kupona konuyu ben takip etmedim ama sizin rolleri takip eden adamlara acıdım sadece
Öyle konuşma bak bu görseli shellac istedi 😁 neyse ben akarım.size bol sans.takip edenlerede bol sansBakiyeyi ikiye böldüm 1 kupon dahi gelse hediye göndereceğim ulan beni bile yalancı yaptınız yha katılan katılır katılmayan gitsin
Terket konuyu bosverKasa 4K diyor milleti kekliyor işte
uzaklaş fitneciler siziÖyle konuşma bak bu görseli shellac istedi 😁 neyse ben akarım.size bol sans.takip edenlerede bol sans
cevap veriyorum kuponu tam görmek istiyorlarKardaş vallahi 2 parça kupon yapacam biri dahi tutsa hediye gonderecem ne istiyorsunuz konuyu kilitleyip kapatalimmi
4 k basmadim ama 2 parça oynayacam konumdan cikarmisinKasa 4K diyor milleti kekliyor işte
Adam attı alın size kuponBakiyeyi ikiye böldüm 1 kupon dahi gelse hediye göndereceğim ulan beni bile yalancı yaptınız yha katılan katılır katılmayan gitsin
Kalanların akıl sağlığından şüphe duyuyorum inşallah cumbur cemaat banlanirlarTerket konuyu bosver
küfür yasak olmasaydı bu fitnecilere neler söylemedim kiRolü ben yapsam bir kisiye dahi izahat vermem kupinu atarım takip eden eder etmeyende gider adam yarım saattir izahat veriyor komedi ya🤣🤣🤣
EywRio branco ES 🅾---🅾 Villa nova dk28
Muhabbet yasak kupon attimTRX olan yok mu sabahtandır 100 tl atıcaz trx atsın biri diyoruz yav betroy denicez valla ayıp yav yardımlasma sıfır sıfır sıfır
şekil şukulcu görselcimizde var sagol reis sana 10 kaymeeeeRio branco ES 🅾---🅾 Villa nova dk28
Aynn öle kuponu at beklemde kal öle yapacanRolü ben yapsam bir kisiye dahi izahat vermem kupinu atarım takip eden eder etmeyende gider adam yarım saattir izahat veriyor komedi ya🤣🤣🤣